babygirl02 Kızlar okuduğunuz gibi femara aç karnına mi içiliyor yoksa tok karnına mi içiliyor eczaneci doktorunuz söylemesi lazım dedi ama sanırım söylemeyi unuttu dün başladım kullanmaya siz nasıl kullaniyorsunuz
Arasmom_ babygirl02 kendi başına kullanıyorsan doktorun haberi olmadan zarar verirsin canım Reçeteyi yazan doktor aç mı tok mu belirtir zaten Tok kullanılıyor günde 2 tane Adetin üçüncü günü içiliyor
Tugbacim34 @babygirl02 ben aç kullanmıştım ama iştahı açıyor diye doktorum kahvaltıdan iki saat sonra al demişti
babygirl02 Arasmom_ tabiki hayır doktor yazdı verdi kendi kafama göre icemem tabiki doktor belirtmeyi unuttu sanırım Doktorum adetin 2.gunu başla 12 saatte bir iç dedi canım
noble1 aç/tok fark etmiyor, açıklamalarda da yazıyordu hatta canım. ben sabah unutmamak için evden cıkmadsn aç krna içtim, akşam yemekten sonra mesela. aynı saatte içmeye önem verin diyorlar ne derece doğru bilmem
babygirl02 noble1 sabah aç karnına içiyorum akşam yemekten sonra içiyorum canım aynı saatte içiyorum hep
Arasmom_ noble1 kimse bana hep aynı saatte iç Demedi Şimdi alşılamam tutmadı ya ben buna bağlar iyice strese girerim kendimı suçlu hissederim
babygirl02 Arasmom_ doktorunuz demesi lazımdı aslında canım Benim doktorum 12 saatte bir iç saatini kaçırma dedi mesela
noble1 Arasmom_ hiç öyle düşünmeyin açıklama kısmında da öyle bi ibare yok zaten.🙏🏻 hormon ilaçlarına/doğum kontrol hapına öyle derler genelde ya o mantıklı ben.
Arasmom_ babygirl02 ne özelliği varmış acaba Yoksa ondan mı kanamam başladı Kan verdim 0.99 çıktı bende 3 gün ilacı bıraktım içmedim nasılsa negatif die
Arasmom_ noble1 özellikle uyarmadılar valla ne bileyim Ama her gün 2 tane kullandım öğlen 12 de içiyordum gece 12 de içip uyuyordum ama içiyordum yani onuncu gün idrar testim pozitif çıktı kan verdim 0.99 çıktı sinirlendim ilacı bıraktıım 3 gün sonra adet oldum her halükarda aşılamam tutmadı zaten. Kızlar saati saatine diyince suçluluk psikolojisine büründüm