Merhaba herkese, özel hastanede takipliyim. Hastane normal doğumda eşlerin bulunmasına izin veriyor… Yani süreçte yaşanan pilates topunda egzersizler, yürüyüşler falan genelde eşler yanında oluyor doğum yaklaşıp odaya alınınca da elini tutup başında bulunabiliyor. Ben doktorumuzun birkaç aileyle olan videosunu eşime göstererek "ne güzel normal olursa sen de olursun yanımda "demiştim ama korkacağını söyledi ben de kendisine o an senden başka kimseyi istemeyeceğim ama neden dedim.. yine korkarım dedi. Geçtiğimiz günlerde tekrar konu açıldı. Sen acı çekeceksin ben nasıl dayanacağım ,duramam çok zor demeye başladı. Elimi tutmasının bana güç vereceğini, bu anı birlikte yaşamamız gerektiğini söyledim ama çok etkili olmadı . Normalde de hastane ortamı vs gerilen bi insan ısrar da etmek istemiyorum ama bir takım insanlar da eşlerin doğuma girmesinin sonraki dönemde ikili ilişkileri de etkilediğini söylüyor. Sanırım doğum zamanına kadar tekrar bu konuyu açmam. Belki doğum anında kendi duramayacak ve gelmek isteyecek bilmiyorum🧚♀️ sizlerin eşleri doğuma girecek mi? Daha önce eşi doğuma girmiş olanlar sonrasında olumsuz bi şey yaşadı mı ilişkilerinde merak ediyorum? Cevap verirseniz sevinirim ☺️