CansuOztomurcuk 18 Aralık’ta akşam nişanımın geldiğini farkettim. Doktorumu aradım bi gel NST’ne bakılsın dedi. Gittim tabi ne sancı var, ne açıklık. Doktorum sancıların 5dkda 1e düşerse, suyun gelirse, kanaman olursa hemen gel dedi. Eve gittim bi kaç saat sonra sancılarım başladı. Gerçekten de doğum sancısını yalancı sancılardan ayırt edebiliyormuşsunuz. Gece 2’den 6’ya kadar sancıları evde çektim. Bizimkileri uyandırıp duşa girdim. Hemen hastaneye gittik. Sancılarım çok güzeldi açılmam 2cm olmuş tabi. 4 cm olunca epidural aldım. Öyle güzel bir şey daha yok herhalde. Leyla gibiydim ağrılar gitmiş yüzümde gülücükler vardı. En son NST’de bebeğimin kalp atışlarında değişiklik olmuş doktorum bir şeylerden şüphelendi. Doğumhaneye alındım hemen. Suyumu patlattılar ve bebeğim kakasını yapmıştı malesef. Açılmam henüz 6 cm olduğu için bekleyemediler o şekilde ve acil sezaryene alındım. Epiduralin etkisi geçmek üzereydi tekrar epidural verseler 10-15 dk etki etmesini bekleyecekmişiz vakit yoktu. Bayıltalım mı dediler kabul etmedim spinal istedim. Belden ikinci kez iğne yapılmış oldu. Hem epidural hem spinali tek doğumda yaşamış oldum. Moralim bozulmuştu normal doğumu çok istiyordum. Dklar sonra oğlumun ağlama sesini duydum. O an bi şeyler koptu içimden. Oğlumu bana getirdiklerinde bende içli içli onun gibi ağladım tutamadım kendimi. O kokusu cennet gibi. Hep aklımda. Oğlum 4200gram doğmuştu. Normal doğum zaten yaptırmazlarmış bana. Her işte bir hayır varmış demek ki. 19.12.2018 saat 12.05’te doğdu cennet kokulum. Odaya çıkınca oğlumu getirdiler hemen. Deniz’im oğlum nasıl tatlıydı. Annelik gerçekten bambaşka bir şeymiş. Kucağına aldığında bir daha koparmıyorsun. Tabi bizimki kakasını yapınca enfeksiyon kapmışız ikimizde. Taburcu oldum ikinci gün yeniden yattım hastaneye antibiyotik tedavisi gördüm. Üç gün kaldım. Üçüncü gün de oğlumu enfeksiyondan kuvöze aldılar o da antibiyotik tedavisi gördü. Beş gün de o kaldı. Sonra kavuştuk tabi. Zorlu bir süreç geçirdik anne oğul ama çok şükür şimdi iyiyiz. Tek sorunumuz gazımız. Sanırım kolik bir bebeğim var. Olsun sabır bugünlerde geçer elbet. Allah hepinizin yavrularını sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Artık 18 günlüğüz biz, büyüyoruz... 🧿💙
bulutunannesi33 CansuOztomurcuk allah analı babalı buyutsun cnm bolca rezene tane kımyon ansason kaynat ıc hem sana hem bebegıne yarar gazına ck ıyı gekır sutunu arıtırr
CansuOztomurcuk bulutunannesi33 Amin canım. Teşekkür ederim. Eşime sipariş vermiştim bugün zaten. İnşallah faydasını görürüm. 🤲🏼☺️
CansuOztomurcuk Duru91 39+1’de canım. Ve o ana kadar hiçbir belirtim yoktu. Hiç gelmeyecek sanıyordum. ☺️