Gizliyim Kızlar catlatma ignesi oldum ignr vuruldum günü saymazsak 7 günüm kasik ağrılarım beyaz akintim ve idrale çok çıkıyorum sizce gebelik olmusmudur
orkidemm_ Gizliyim bunun için çok erken şöyle ki ben 6. Gün testte çok silik pozitif görüp sonra ki günler negatif görmüştüm ve olmamıştı zaten adet oldum ben çok erken attım iğne etkisini ama bu kişiden kişiye değişir çünkü en doğru sonuç 14. Gün olur doktorlar öyle diyor
Ebrugunesss Gizliyim catlatma iğnesini vurmadan önce ne yapiyolar canım ilaç verip yumurtaları kontrol mü ediyolar
orkidemm_ Gizliyim benim 6. Gün bütün belirtilerim gitti göğüs ucu hassasiyeti sonra kasık ağrısı onlardı onlar da geçti zaten ben çok erken attım vücudumdan
Zeyneptekin1 Kızlar merhaba bende çatlatma iğnesi vuruldum bugün 5. Günüm ve şimdiye kadar belirti gibi kaşık ağrısı Ateş basması vardı Şimdi hiçbir şey kalmadı kızlar yine tutmadı mı acaba böyle olup sonradan belirti vermeye başlayan oldu mu
Gizliyim Ebrugunesss benim tek yumurtam küçüktü önce onu büyütmek için ilaç verdi 1 haftada buyudu catlatma ignesi oldm ve Bi hap verdi suan 8 gunum inşallah iyi haberler alirm