Nergislyssa Kızlar Gülhane eğitim araştırma hastanesinde doğum yapcam çok seviyorum doktorlarını da 40+3 oldum pazartesi randevum var büyük ihtimalle yatırırlar diye düşünüyorum, sizin nasıl geçti siz memnunmusunuz?
Nergislyssa Birisi00 bende oraya gidiyorum yengem de orda yaptı ama sen kaçıncı haftanda suni aldın askm benim de yarın randevum var yatırcam dedi ama bilmiyorum korkuyorum suniden
Emel_aslan06 Birisi00 ay bende o hastaneye gitcem ins iyi drlarla karsilasirim. Yanimizda doğumdan sonra refakatçi kaliyor mu
Birisi00 Aybuk66 Çok memnun kaldım ben. Doktorlar sen sancı çekene kadar hep yanindalar. Bana suni sancı verdiler. Sürekli kasılmalarına ve açılmanı kontrol ediyolar. Benim açılmam çok şükür hızlı ilerlemişti. Sadece 1 kere yürümeme izin verdiler bu yüzden. Doğum esnasında da ben ikinmakta biraz zorlandım ama doktorlar seni azarlamak yerine çok güzel direktif veriyolar. Bana doktorum beni dinle ben ikinma demeden ikinma ve BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM De diye diye doğurttu beni. Odalar tek kişilik. Hemşire ve doktorlar kapıyı çalmadan içeri girmiyorlar. Tek sıkıntı odada tuvalet olmamasıydı benim için
Tkose Birisi00 bütün odalar mi tek kisilik acaba sezeryan hakkinda bilginiz var mi hangi doktora gidiyordunuz kontrole biraz bilgi verir misiniz
Birisi00 Nergislyssa 40+5 olmuştu artık. Pazar yatış verdi pazartesi doğumu başladı. Ben yatış yaptığım gün o uzun koridoru saatlerce git gel yaptim 😅 Hiç açılma yoktu sadece ara ara kasılma vardı. Pazartesi sabah 5 buçuk da nst götürdüler alttan baktılar 4 cm açıklık olmuş. Saat 9 buçukta suniyi başladı en düşük dozdan benim de kasılmalarım vardi çünkü. Düşük dozda suni çok ağır değil. 1 saat sonra mola verdirdi yürüdüm felan hareket yaptım 6 cm açıklık olmuştu. 10 buçukta tekrar bağladı dozunu yükselterek. 11 buçukta şiddetli sancılar gelmeye başladı 12:47 de doğurdum. Tavsiyem Meryem ana otu mutlaka götür. Ben inanarak yaptım açılmam hızlı ilerledi. Ama doğum anında ikinmakta zorlandım. Doktorları dinlemek gerek.
Nergislyssa Birisi00 kuzum bende yarın 40+5 oluyorum yatış vercem dedi açılmam yok ve kanala da inmemiş bende senin kadar güzel geçiririm umarım meryem ana otunu nasıl yaptın , telefon felan sokamıyor muyuz? Ailelerimize nasıl haber vercez
Nergislyssa Birisi00 kuzum girdiğinde yazarsan çok sevinirim yarın bende 40+5 oluyorum büyük ihtimalle yatarım aklıma gelen herşeyi söylersen çok sevinirim
Birisi00 Nergislyssa Yatış yaptığın gün telefonun yanında oluyor kendi odanda. Ama dogumhane travay dedikleri yere telefonu sokamiyorsun. Orada nst bağlıyorlar suniyi felan orda veriyolar. O odada masada beyaz bir telefon var ordan aileni arayabiliyorsun. Asistan doktor bana izin vermişti aramam için. Meryem ana otunu da anneme vermiştim. Suni sancı bağladıkları zaman haber verdim odadaki telefondan. Duaları var onları okudu. Zaten refakatçin seni odada bekliyor doğum yapana kadar. Sancı esnasında derin derin nefes al ver ben öyle rahatlattım kendimi. Birde ikinma esnasında doktoru dinle. Ben ilk baş dinlemedim baya zorlandım bebeğimde zorlandı.
Birisi00 Tkose Ulaş fidan tarafından takipliydim. Doğum talimatı mı da o verdi. Ama doğuma Ayse Topçu Akduman girmişti kendisi çok iyiydi hepsi ilgililerdi. Odaların hepsi tek kişilikti. Yanınızda refakatçiniz kalıyor. Sezeryan içinde saatiniz geldiğinizde zaten ameliyathaneye alıyolar. Orada sezeryan da memnun kalan arkadaşlar vardi
Nergislyssa Birisi00 kuzum bana da yatış verir demi vericem demişti cuma çünkü bekletmez yani 41-e kadar
Tkose Birisi00 anladim bende etlik sehir hastanesine gidiyorum ama pek dogum icin iyi seyler soylemiyorlar napacagimi sasirdim
Emel_aslan06 Tkose bende ordaa takipliyim doğum icin iyi seyler duymuyorum ve hastane değişikligi yapcam o yuzden
Dileksudegokce Tkose Emel_aslan06 Ben de etlik şehir hastanesi ne gidiyorum. Etrafımdakilr yakın zamanda etlik şehir hastanesinde yaptı. Herkes memnun, aksini hiç duymadım
Senemunal 3 buçuk yıl önce gata da doğum yapmıştım korona dönemi ulaş fidandı doktorum ama muayeneleri hep asistanları yapıyordu 41+1 de 2 gün travayda sancı çekmemle açılma olmama sonrası gücüm tükenmişti ağrım şiddetliydi kasılmalarım çoktu en son artık sezeryana almışlardı ayşe topçu akduman doğumuma girmişti sena hoca vardı . Denildiği gibi odalar tek kişilik ama tuvalet yok banyo yok . Tuvalrtlerortak doğumdan sonra kanamalarımız oluyor trmiz kullanan war kullanmayan war🙄🙄 şuan 8 haftalık hamileyim etlik şehir hastanesinş tercih edeceğim
Birisi00 Senemunal Uzman doktorları genelde riskli gebeliklere bakıyor. Ben etlik şehir hastanesine de gittim orda da hep asistanlar bakıyor. Benim doğumuma da Ayşe topçu Akduman girdi. Okadar iyiydi ki kendisi. Beni hic korkutmadi strese sokmadi. Allahım bana yardım et de diye diye telkinde bulundu sürekli bana. Dediğin gibi benimde tek beğenmediğim kısım tuvaletlerin ortak olması. O sıkıntıydı. Ama tuvaletler pis değil