mrserdogan12_ Ebruyi evet bide ben çokkez pozitif görüp kanda negatif gördüm o yüzden sevinemiyorumda
Bihterrr İlk hamile kalmaya çalıştığım zamanlar bir kere testim böyle çıktı ve negatifti. Ama hamileliğimi yine böyle bi silik çizgiyle öğrendim. Yani bu çok yanıltabilen bi sonuç siz direkt kan verin ama içime bebiş var gibi doğdu 🥰
mrserdogan12_ Ebruyi acile gittim direk beta demedim öyle diyince bakmazlar baş ağrısı karın ağrısı diyorum onlar soruyor gebelik emzirme varmı diye bende şüphesi var diyorum beta yazıyolar
mrserdogan12_ Nehirimmm28 göğüslerim patlayacak gibi ve damarlar çıkmış illk defa böyle oldu yani önceki hamileliğimde sonra 🥺
Fekf mrserdogan12_ kiz devlet acile git de ki basım dönüyor fenalaşıyorum gebelik şüphem var ilaçta kullanamıyorum kan aldırmak istiyorum de hemen alıyorlar ayıl bayıl 2 😂😂😂
Yeliz1910 mrserdogan12_ benimde şuan öyle canm göğüs hassasiyeti kasıklarda kramp ağrı var şuan yerleşme döneminde oluyormuş
Yeliz1910 mrserdogan12_ Bende böyle öğrendim cnm kan verdiğimde betam 159 du çok dikkatli ol sen yinede daha çok yeni rabbim kucağınızı boş bırakmasın❤️