Sabikhadji Mavi1638- men RDM GEDIREM 20 yanvardadi respublika diagnostika merkezi menim hekimin ordadi kesr 1550 azn edir tebii bilmirem
Abbasova_gunay Sabikhadji can men chox shukur ilk 3ayida yaxshi kecirdim indide yaxshi kecir uje 21+1 ne urek bulantisi ne qaytarma nedi bilmedim ilk 3 ayi çox yatirdim fso
Sabikhadji Abbasova_gunay mende wukur azaldı qusmalar 4-5 gunden bır bır defe ondada duzu barmag edıb ozum qaytarıb rahatlayıram😁 amma bugunede wukur daha pıs hallda ıdım😣
Elru Salam qızlar necesiz Men yeni hamileyem 5 hefte olacaq sabah hekimler deyir hele uzide gorunmez Siz ilk neçe heftede getdiz uziye?
Sabikhadji Elru beliii duz deyırler hemde ındı getses yene getmelınolacagsız uzıye 7cı heftede ona gore eger kı ırag olsun qan lekelenme falan olmasa gozleyın😊
mucizebebek_111 Sabikhadji Salam 36+1 həftədəyəm. Bel ağrıları, ayaq şişləri, qasıq ağrıları, halsızlıq, yuxusuzluq daha nələr nələr. Keysəriyyə əməliyyatı olacaq. Onun stresi bir yandan😂🥲İnşəAllah sağsalamat körpələrimizi qucağımıza alaq🤲