Katrei Herkese merhaba. Kızlar 39. Haftama girdiğim gün nişanım geldi. 2 gün geçti üzerinden hala doğum belirtisi yok. Bugün 6 km yürüdüm. Öneleriniz var mı yapmam gereken?
Yarenelibol Katrei hurma ananas yebol bol çömel kalk perine mesajı yap canm zeytinyağla inş tez zamanda gelr
Ummuskaan Katrei benimde nişanım geldikten 1 hafta sonra doğumum gerçekleşti canım heran bekle sancıyla gitmiştim doktora
Fbd Katrei canım nasılbirşey bu nişan ya illa kanlı veya kahvemi olması lazım bende de akıntı gibi bişey oldu normalden yoğun ca az önce
Katrei Fbd akıntı geliyo jel gibi bir yapısı var sümüksü değişik bir şey görmemen imkansız. Doktoruma sordum nişan gelmiş dedi.
HeraBilge Önce nişan sonra su gelir ama herkeste böyle olmayabiliyor. Yapmanız gereken en iyi şey kesinlikle ağır iş yapıp kendinizi yormayin. O enerji doğumda lazım 😄 Yapabildiğiniz hareketleri ( squat, kegel)yapmaya gayret edin. Suyunuz gelince hemen hastaneye gitmeyin. Evde duşunuzu alın sırta ve bele masaj yaptırın, nefes ve squat i bol bol tekrarlayın. Sancılar siklasinca 6 -7 dkya inince hastaneye gidip misler gibi doğurup gelin 😅😎
Yarenelibol HeraBilge ya 2 saatlik yolda ne kadar arıda beklicez ☺️😁 bn yetişemem mesela 30 dan kaça düşşnce cıkıyım yola
HeraBilge Bustagur Yeni gördüm mesajınızı pek aktif değilim buralarda . Eğer mesafe 3 saatse herkesin bünyesi farklı olduğu için bunun kritiğini doktorunuzla yapın derim. Daha sağlıklı olur 😉
Fbd Katrei jöle gibi değildi heralde ya aşırı bakamadım çünkü akıntıdır dedim heralde sonra lavobadan çıkınca dedim nişan bekliyorsun sen kızım neden bakmadın 😔 devam eden birşey değil demi tek seferlik oluyor heralde demi
Tomrisinizi Katrei galiba bu konuda bilgilisiniz bende beyaz renksiz jole kivaminda yapiskan normal akintidan fazla bisey gordum ama kanli veya kahverengi degil diye umursamadim nisan renksiz olur mu🤔