Nurdoga Yasemince9766 ilk dogdugunda zaten bebek üşür mecbur uzun ince olması lazım hastaneden snrada kısa gydirirsin ama tabiki nasıl alistirirsan öyle gider die biliyorm benim ilk oğlum marta doğdu çok sıcak alistrdim şuan bile dikat ediyorum 6 yaşında ama ne yazikki hemen hastalanıyor şuan hamileyim bu doğumum Haziran sonu yada temuzda olacak ilk oğlumda yaptigimi yapmicam kesinlikle o yüzden siz nasıl alistrirsaniz öyle gidecektir
Nlnmtn Yasemince9766 benim de aynı temmuz sonu Ağustos başı ilk bebeğim hazırlık yaptım biraz ama çok bişey almadım 3 ay azkisa girecek diye genelde 6 9 aylıkları daha kışlık aldım
Yasmn123 Yasemince9766 kızlar bende İzmir de yaşıyorum bayramdan sonra doğum olcak büyük ihtimal 34.haftadayiz ama kıyafetlerin hepsini uzun kollu hastane çıkışı almisim bide 20 takım falan var elim de 10 falandı az geldi gözüme gittim biraz daha aldım sizce fazla mı bide İzmir aşırı sıcak klima açsam hasta olur mu acaba oda sıcaklığında ne sıcak ne soğuk şeklinde
BusraOzhan Yasmn123 bende Manisa’da oturuyorum doğum yaptığımda ebe klimayı 22-25 arası sabitlememi söyledi. Hep kısa kollu şortlu tulum giydirerek büyüttüm.
Yamantosunannesi Yasmn123 Ben de 34 haftalığım İzmir’de yaşıyorum canım buranın sıcağında ilk haftalar hariç bence bebiş hep kısa kol giyecek sorduklarım da yaz bebeği kısa kol giyer dedi çok almışsın uzun kolluyu. Ben de 3-4 takım hastane çıkışı aldım ilk bebeğimden kalan birkaç takım var gerisi hep kısa kollular
Sude22 umena komik olan ne anlayamadım çoğu kişi uzun kollu giydiricem yazmış benim yazdığım da farklı olan ne saçma sapan konuşup insanın huzurunu kaçırıyosunuz
umena Sude22 ilk bebeğin sanırım, saçma konuşmuyor, tecrübe aktarıyorum Bu kadar agresif olmana gerek yok relax biraz 😀 Ağustosta istersen yelek giydir no problem en fazla isilik olur yavrucak diyorum :)
BusraOzhan kitten11 21 Ağustosta doğum yapmıştım aldığım hiçbir uzun kollu tulumu 1 ay giydirmedim çok sıcaktı hava. Doktorda zaten hep kısa kollu giydirmemi söyledi kısa kollu ya da kolsuz şortlu tulumlardan almıştım Eylül sonuna doğru ince uzun kollu tulumlara geçtik
Zeyyno_ kitten11 zaten bu yıl tam sıcaklar gelmedi hava henüz 30dereceyi bile bulmadı benm olduğum yerde tabi o aya kadar nasl olur bilemiyorum ama zaten evim en alt kat evimde serin yani o bakımdan da kolu kısa soğuk olur diye düşünüyorum yenidoğan icin
Babymom07 Sinemm65 evet azar azar artık inşallah yara olmaz genelde birçok kişide oluyormuş annem bile o kaçınılmaz falan diyor 🥲