Snmscl burcuburcu Benimde bir kızım var 14 aylık bende 17 haftalık hamileyim kızım biraz huysuz çok zorluk yaşıyorum sanırım sen bu kadar zorluk yaşamıyorsundur 😏
burcuburcu Seninki küçükmüş baya benim kız büyüdü ana okuluna gidiyo zorlamıyo beni hiç şükür hatta yardımı bile oluyo bazen 😊 Allah kolaylık versin canım sen isteyerekmi yaptın ikinciyi
Snmscl burcuburcu yok canım benim isteyerek olmadı yani 1.5 aylıkken öğrendim hamile olduğumu nasipte böylesiymiş dediğin gibi Allah yardım etsin inşallah 😊
Snmscl burcuburcu canım bu Bebişim erkek yani pek fazla bulantı yaşamadım ilk hamileliğimde çok yaşamıştım ama kızım sık hastalanıyor biraz bağışıklığı düşük o yüzden beni çok yoruyor sürekli mız mız
burcuburcu Snmscl Kaç aylık hamilesin canım inşallah buda kız olurda yaşları yakın ne güzel arkadaş gibi büyürler
burcuburcu Ozgefe özge benim kızımda yardımcı getir götür yapıyo kuzum benim ben yatıyorum sıkıntılı geçiyo baya bulantılarım geçmedi daha
Emineacr Snmscl bnm oglum cok afacan ya derler ya düz duvara tırmanan cinsten pesınde kosturmak yoruyor suprız bır hamılelık oldu zaten bnmde