Merve-354 Bebeğimin son kontrollerine kadar böbrek genişlemesi vardı son kontrolde genişlemenin ilerlemediğini doktorum belirtti ölçüler 6 mm 8 mm risklimidr ilerleyebilir mi daha fazla kontrolüm var 34 haftamda şuan 29 haftadayım
Merve-354 tatlibebegim_ teşekkürler beni korkuttular karından sıvı alındın dediler ben istemedim hasta doğacak dediler her doktor farklı konuşuyor
tatlibebegim_ Merve-354 alakası yok tek başına asla belli olan bişey değil tabiki bizim ki her kontrolde artıyodu en son 30lu haftalarda kalmıştı yükselmemişti, genelde erkek bebeklerde oluyomuş sizin cinsiyet ne
gbayindir Bizde de vardı mm hatırlamıyorum ama kayboldu doğduktan sonra içiniz rahat olsun doğduktan sonra mutlaka ultrason önerecektir doktorunuz
Merve-354 gbayindir çok teşekkürler son gittiğim doktor riskli olmadığını doğuma yakın son kontrolde nasıl ilerlememiz gerektiğini görüşmek için kontrole çağırdı ama ondan önce ki doktor kaç gün ağlamama sebep olmuştu
gbayindir Merve-354 çok iyi anlıyorum sizi bana hatta dr ameliyattan bile bahsetmişti. Doğduktan sonra özele gittik var dedi sonra devlete gittik çok geçmeden cocuk ultrason doktoru yok bir ay sonra gelin dedi gittik gene yok denildi ayrıca cocuk nefroloji takip etti bizi. Her ihtimale karşı 6 ay sonra gelin dedi çok şükür sorun yaşamadık