minikoo 20 haftalık bebek asagi baskı yapiyor neden olur acaba.genellikle idrar geldiginde normal mi bu erken dogum belirtisimi?
Elvn minikoo kiz bebegi mi canm kiz bebekleri genellikle cok yaparms ama nedenini bilmyom bnde burda beklems olrm 😊
Busra_bugraaa minikoo benimde aynı canım hep aşagıya baskı yapıyor bu da çok agrıya sebep oluyor uzun süre ayakta kalamıyorum benimde kız 😄
Caglamrt minikoo kafası aşağıdadır muhtemelen 20.haftada aynısını yaşadım doktoruma göründüm benim ki rahim ağzına dayamıştı iyice kafasını ve ölçüm yaptı şükür bir sıkıntı yoktu ama baskı çok fazlaysa doktorunuza danışabilirsiniz.
Umutlu2272 minikoo benimde öyleydi Rahime baskı yapıp duruyordu doktora sordum normal dedi. Bide bi ara tersti bizim bebiş sanırım ondan tekmeliyordu😂 korkulcak bişey yok canım
Caglamrt minikoo kafasını ölçmedi rahim ağzı uzunluğunu ölçtü çünkü benim kızım kafasına tamamen oraya dayamıştı.Gerçi benim baskı hiç geçmiyordu sizinki ara sıra geliyormuş korkmayın dinlenin ki baskıyı daha az hissedin.
Yesimustafa Benim bebiş hep aşağıdaydı bana sadece idrar gelince çok rahatsız ediyordu onun diisnda rahatsız etmedi ama rahim ağzı ölçüsü normal olmasına rağmen doktor ilişkiyi ve ayakta durmayı yasakladı 33 haftada. Şimdi 36 olduk. Galiba doktor farkı bunlar
minikoo Yesimustafa ayakta cok durmuyorum.yada bana oyle geliyor😊ilişki hamilelik boyunca no .ins birsey yoktur hafta sonu gidicem