Tkose 1 hafta önce doktor prilam dr verdi asiri bulantilarim icin rahattim duzenli de kullaniyprum ama bu son 3 gundur sabah aksam ve gece cok bulaniyorum uykumda bile rahatsizim neden boyle oluyor doktora 31 inde gidecegim
Sakineoncu Tkose bazen benimde üst üste 2 3 gün olurdu canım sonra rahatlardim prilami günde 4 e çıkar doktorum öyle önerdi bana aşırı bulantim var diye sabah 1 oglen 1 akşam uyurken yani 2 yan iç demişti öyle daha çok faydasını gördüm
Kadersaahin Tkose prilam bana gram fayda etmedi sabah 1 prilam 1 zofer akşam 2 prilam 1 zofer şeklinde ilerledik yine kusuyodum ama 5i geçmiyodu günde o ilaçlarla doktoruna zoferi sorabilirsin o daha etkili bir ilaç 5 ay kustum ben 1 aydır ilaçsız günde 1-2 kez kusuyorum rahatladım baya
Yektaruken Bende 11 deyim anam ağladı bulantıdan resmen dünya gözüme simsiyah görünüyor prilam işe yarıyor mu yaramıyor mu bilmiyorum ama çok uyku yapıyor o da rahatsız ediyor çünkü 4 yaşında oğlum var ve onunla ilgilenmek zorundayım ☹️
Tkose Sakineoncu evet doktorum bana da dedi 4 tane icebilirsin gunde 1 sabah 1 öglen iki gece dedi yarin oyle deneyim birde
rabia41_ Tkose ne yazık ki mecbur bunu cekicez ben artık kabullendim çok zorlanıyorum ama yapacak gerçekten hiçbir şey yok ilaç bile fayda etmiyo sizi çok iyi anlıyorum bugün sabah kahvaltısından sonra nerdeyse kusmak dan yeni yemek yiyebildim çok az 😔
rabia41_ Tkose bende biraz iç kez günde 4 tane içtim bebeğe zara verir diye korktum düşürdüm sonra günde nerdeyse 1 tane içmeye çalışıyorum
Tkose rabia41_ bebege zarari olsa doktorlar gunde 4 tane icebilirsin demez korkma seni rahatlatiyorsa oyle ic vitamin iceriyor zaten bu ilac
rabia41_ Tkose sağlık ocağına gittim yazdırmaya artık bunu kullanma en azından 1 günde 1 kullan sonra çok üzülürsün dedi doktor baya etkilendim o yüzden biraz da