Odaanne Daha 2 ayım var bedenim değişir muhakkak. Ama son zamana da bırakmak istemiyorum Çünkü biraz riskli benim. Sizler ne zaman aldınız. Kaç beden alma gereği duydunuz?
ozgeya Odaanne ben doğumuma bir ay kala aldım.Kalıbı çok büyük olmadığı için normal giydiğim bedenden bir beden büyüğü aldım.
Yogurtlupilav Odaanne şimdi ucuzluk var bence alabilirsin 1 beden büyüğünü.. Ben 34.-35. Haftalarda fln almıştım, şimdi çok pişmanım aynı gecelik yarı fiyatına inmiş 😄
bulutunannesi33 Odaanne nrmldr l-xl gyıyordm xxl aldm yokayınca azckda cektı 25haftalıkkrn almsdm dgmdan snra rahat olur bol bol
Aslananne Tgcee ben ilk dogumumda normal dogum bu arda pijama aldim cunku cok kanamam oldugu icin hasta bezi kullandim daha rahat ettim 2. Dogumumda da pijama olarak alicam inşaAllah
Busra_bugraaa Odaanne ben hamileliklerimde fazla kilo almıyorum m beden yani normal bedenim rahat rahat oluyor ondan aldım ben erkenden
hohomoromu Odaanne şuanki bedeninden bi tık yuksegını al atıyırum suan xl guyorsn xxl al daha rahat olur dar olmasndan genıs rahat olması daha ıyı ben oyle yapmıstm yıne oyle yapcam ☺
Ozlemsvr hohomoromu bende öyle aldim da s bedenim normal de m aldim ama çok geniş oldi sanki. Eşim de büyük olsun sıkmaz işte daha rahat edersin diyo..
Odaanne hohomoromu çok da geniş almak istemiyorum hiçe çıkmasın sonra da giyebileyim ama bilemiyor insan
UykusuzAnne Odaanne Canım normal bedenini al zaten lohusa olduğu için kalıplar geniş olur. Hele ki elbise tercih edeceksen zaten tiril tiril bol oluyolar her türlü giyersin. Ben elbise olarak s beden aldım 27.haftadayız
Kosmosss Odaanne canım benim 1 ayım var daha yeni sipariş ettim bedenimi sipariş ettim çünkü kalıpları geniş oluyormuş. Lohusa sepetinden aldım bu arada.. onlara sorduğumda M dediler güvenemeyip L aldım😄75kilo olucam tahminen M olmaz ya dedim😄
hohomoromu Ozlemsvr evet bol gelıyor daha sonrasnda gıymek zor oluyır dogumdan bi sğre sonra zayıflamaya baslaynca ama ınsan korkuyor dar olmasn falan dıye 😊😊
Elizveannesi Odaanne doğumum yaza denk geliyor. İlk gebeliğimde kıştı. Polat pijama takımı ve uzun kol gecelik almıştım. Lohusayken giydim, bir daha da gitmedim. Bu kez kısa kol, saten, önü komple düğmeli pijama Takımı almak istiyorum sadece. Günlükte giyerim.