Buse344161 Doğum öncesi buzluğa hazırlık yapmak istiyorum kaçıncı haftada yapdınız birde neler attınız buzluğa sarma koyicam biber dolması koyicam sigara böreği köfte koyucam başka ne olabilir
basakc36 Buse344161 Buse344161 Merhaba mantı, köfte,kurabiye olabilir.Özellikle bayatlamayan kurabiyelerden
tgbmerve Buse344161 30. Haftada koydum lahmacun , içli köfte ,manti koydum , taze fasulye var di zaten buzlugumda Eşim börek yemez yese onuda koyacaktım , yeterli diye düşünüyorum , buzluk sarma dolmasıni denedim yiyemedim oyuzden koymadım , başka da ne konulur ki 🙈 bilemedim,
yeschef-13 Buse344161 Benim elimi hızlandırsın,eşimde yemek yapabilsin diye doğranmış soğan,doğranmış biber,ön pişirmesi yapılmış zeytinyağlı enginar ve fasulye,köfte,doğranmış et ve tavuk,komposto,çorba harçları hatırladığım bunları hazırladık 💐 doğum sonrası en önerilen ve sağlıklısı akdeniz beslenmesi ona göre ayarlamaya çalıştık bizde
snowglobe Buse344161 buzluk işini hiç anlamıyorum. Bi kere baktım neler konuyo diye. Hepsini satın alabiliyoz neden buzluğa atıyoruz. Ben hamarat değilim biliyorum da yani gereksiz bence köfte istersem satın alırım kurabiye istersem iki dk yaparım 😂 bu arada kimse linçlrmesin evde bi çocuk var 2. Gelmek üzere. Yani boşa konuşmuyorum cidden saçma kndinize eziyet ediyorsunuz.
Buse344161 yeschef-13 iyi yapmışsınız bendede annem kalıcak bana bakıcak ev temizliği 🧽 bebeğe bakar 👶🏻 yorulur Yemekte o yapıcak zorluk olmasın diye koyayım diyorum bende elimden geldiğince yaparım banada kolaylık olur
mrym1997 börek, poğaca, içli köfte, kuru patlıcan dolması , sarma şimdilik bu kadar koydum, biber dolması ve kurabiye ve mantı eklenecek birde😊
Buse344161 snowglobe benim ilk gebeliğim sezeryan olucam nasıl geçicek fikrim yok. Bana ve bebeğe annem bakıcak evim dublex annem temizlicek yemekleride o yapıcak tabiki yardım ederim ama nekadar yapabilirim bilmiyorum. Oyüzden zorluk olmaması adına buzluğa atayım yemek yaparken kolay olsun dedim. Köfteyi yoğurmakla uğraşmasın ne bilim biberi doldurmakla uğraşmasın sarmayı ne ara yapıcak böreği falan hangi birine yetişicek anacum gelen gidende olur😄 bende yetiştiremem oyüzden yani.
Sarina98 snowglobe hamur işleri poğaça pizza gibi banada gereksiz geliyor ama mantı acayip kolaylık veriyor insana. Birde ben hazır alıyorum görümcemden😅😂 o nedenle sadece buzlukta olsun, 4 gün tutuyorlar sezeryande yaşadığımız ülkede. O nedenle hiç olmazsa airfree de eşim birşeyler yapar ben evde olmadığım günlerde. O, yumurta bile kırınca mutfağı tanıyamaz halde buluyorum.
Basak41 Buse344161 sarma, fellah köftesi, köfte, mantı, kurabiye,mozaik pasta, tavuk köftesi, börek, pide,pizza,bezelye,taze fasulye, haşlanmış nohut kuru fasulye olabilir.
Sarina98 Etli mantı, patates mantısı, ve Gürcü mantısı buzluğa atacağım. Domates biber dolması da yapa bilirim.kofte de iyi olur, belki yaptım. Doğumdan sonrada yalnız kalacagim doğrusu, 2 çocukla. Yurtdışındayım.yardımım yok anlayacağınız Başka ne yapa bilirim? 1ay kolaylık olur hiç olmazsa. Nugget ve patates free çok iyi oluyor, alıp dondurucuya atarım.
Buse344161 Sarina98 Taze fasulye Kuru fasulye Mısır buzluğumda var fazlasıyla Haşlanmış nohut Köfte Biber dolması Mantı Sigara böreği Sarma Kurban bayramı geliyor etleride küçük küçük doğrayıp attımmı yeterli bence pohça kurabiye işine girmicem kaynanam yaparım ben sana getiririm dedi başkada birşey gelmiyor aklıma 😀
Sarina98 Buse344161 taze fasulye hiç yapmadım, nasıl yapıyorsunuz? Fasulye var ama henüz buzluğa atmadım. Haşlanmış nohutum var buzlukta, diğerlerinide atarım zamanla. Henüz 27yiz. Diğer şeyleride alıp buzdolabına koyarım annem gelirse ne isterse yapar. Yoksa eşim birşey hazırlar kendine
Busus Buse344161 evde iki kişiyiz poğaça yapıyorum fazla geliyi yemiyoruz dolaba atıyorum yarısını kurabiye yaptım çok yapmışım attım dolaba sarma sardım bayram için evde değildim çıkarmadım onlarda dolapda fasulye de var dolapta yeter bize kimse için bir sey yapamam bize de yeter onlar