Zamanleyla Mrb hanımlar istanbul zeytinburnu avrasya hastanesinde iyi kadın doğum doktoru var mı bildiğiniz tavsiye edermisiniz lütfen
Yusufalininannesii Zamanleyla cigdem yavuz yurtsever cok iyi bi doktor ben ona gidiyorum cokta memnunum
Deletedmom2232 Zamanleyla eğer hala oradaysa Faik Tamer Sözen mükemmel bir doktor zaten hep sıra var onda onun kapısından başka yerde yoğunluk yok. 🥰
kizbebekannesii Zamanleyla ben çiğdem hanıma gidiyorım çok memnunum ama nurcan hanım geldi o da cok iyi bir doktormuş
ValideSultan Zamanleyla Avrasya hastanesi kendisi çok kötü paragöz bir hastane doktorlarına iyi değil diye biliyorum Doğum için asla mantıklı değil. O yakınlarda hizmet hastanesini övüyorlar
Zamanleyla Yusufalininannesii bilmiyorum ya istepan bey vardı çok iyi dediler doğru düzgün bi verim alamadım
Yusufalininannesii Zamanleyla tabii sen bilirsin, nacizane onerim cigdem hanim gercekten isini layigiyla yapan cici bir doktordur ☺️
Ghk21 Zamanleyla Deletedmom2232 Merhabalar görünce bilgilendirme amaçlı yazmak istedim. Tamer bey ocak ayından beri Liv Hospital ulusta. Ben kendisine gidiyorum. gerçekten muhteşem bi doktor kendisi
Gozdege Ben 14 ocakta Avrasya da Doğum yaptım İstepan sunaydı doktorum çok ilgili tatlı bi doktor tavsiye ederim kendisini
kimsebilmesindiye Normal dogum yapmayi düşünüyorum gamze hnmda.acaba daha once dogum yapan var mi? Ebeler hemşireler nasil