bsrdrm 3 haftadır süren kanamam var leke şeklinde geliyor. Doktorum Progestan önerdi kullanmam da bebeğe bir sakıncası var mı? Zararsız desede içim rahat değil
Asila_arzu bsrdrm ben kürtaj oldum adet görmeden hamile kaldım ve kanamam vardı ağrım vardı fitil kullandım çok şükür 31 haftalık olduk
myavocado bsrdrm doktorun önerdiği şeye karşılık burada yapılan yorumlar çok sağlıklı olmaz, bence doktorunuza güvenin, aklınızda soru işareti varsa bir başka doktordan da görüş alın. Tavsiye verilemeyecek kadar önemli bir konu bu bence.
e_blue_sky_a bsrdrm zararı yok. Faydası olma şansı var. Faydası olduğu kesin kanıtlanmış olsa da; zararı olmadığı için siginacagimiz bir liman. Vajinal fitil olarak alınması daha faydalı olabilir. 5.ay bitene kadar önlem amaçlı kullandım doktorum kullandirdi
Dilekveuzum myavocado bebeğe sakıncası yok, bizim için gerekli progesteron hormonu yükleniyor. Ben tüp bebekle hamile kaldım yaklaşık 2 ay iğne, 1 aydırda fitil olarak kullanıyorum
Betusperi bsrdrm ilk hamileliğimde rahimde kanama alanı vardı progestan ve iğne kullandım sürekli. 2. Hamileliğimde yine kanama alanı vardı ve doktor Protestan kullanmamı önerdi. Bende ilk hamileliğimde boşuna gibiydi hiç kanama olmadım bunda kullanmayacağım dedim kendi kendime. Ama ağrı ve kanamam oldu çok korkmuştum. Doktorların söylediği şey boşuna değil yani ben bunu anladım. Sana da öneririm
littlechick bsrdrm doktorunuz kullanın bebeğe zararı yok diyor doktora güvenmiyorsunuz da burda insanların dediğine mi güveneceksiniz şaka gibi gerçekten…
Fikriminincegulu bsrdrm Doktora guvenmiyorsunuz neden gidiyorsunuz? Yıllarca okumuş doktordan iyi biliyorsaniz gitmeyin kanama falan olunca
Mediha26 Fikriminincegulu çok doğru söylemişsiniz hayır doktora güvenmiyor burda kim olduğunu bile bilmediği insana mi guvenicek yani şimdi biz kullanma desek kullanmicak mi 🤭 gerçekten bazı insanları anlamak çok zor
Tubatgn bsrdrm Yazacak şeyler sıralı. Ama kendini yakmayacağım.. Arkadaşım kanama var diyorsun. Doktor kanama ve bebek tutunsun YAŞASIN diye sana ilaç vermiş. Sen hala burada neyi soruyorsun tam olarak?
bsrdrm Tubatgn kullanıp deneyimleyen insanlara soruyorum ve sizin gibiler yüzündende sorduğuma pişman oluyorum. Teşekkürler
bsrdrm Mediha26 Mediha26 bazı insanları anlamak gibi sizleride anlamak çok zor. Benim ilk gebeliğim ve bilmediğim konularda herkese herşeyi sorabilirim daha önce gebelik geçirenlere özellikle. Evet doktorum sakıncası yok dedi ama ben burda kullanıp sıkıntı yaşayan insanlar var mı merak ettiğimden sordum. Benim gibileri anlamak çok zorsa yazarak zorlanmayın veya diğer arkadaşlar gibi hayır zararı yok deyip konuyu kapatabilirsiniz teşekkürler
Mediha26 bsrdrm valla benimde ilk gebeliğim benimde kanamam vardı doktorum yerinden kalkmicaksin bile dedi eve yürümeye korktum . Sizin gibi ilacı sorgulamadim doktorun dediğini hele asla sorgulamadim Evet çoğumuz burda sorular soruyoruz bende sordum ama doktorun kararını değil kanamam geçer mi düşük olur mu diye yani sizin sorunuz çok yanlış diğer bütün arkadaşlarında yazdığı gibi hayır bide doktor zararsız demiş düşük olmaması için kullanmanız lazım siz içim hiç rahat değil yazıp bide anket acmissiniz
Zseda bsrdrm Doktorunuz yıllardır gebelere öneriyor ya hani. Daha fazla tecrübesi var ya. O sebeple insanlar bu tarz sorulariniza artık bu kadar da değil ya diye isyan ederek tepki gösteriyor.
Gulseren-85 @bsrdrm ben hamileligimin başından beri kullanıyorum 31+4 oldum hala devam ediyorum hiçbir zararı yok bence mutlaka kullanılmalı
Arelmom_ bsrdrm Allahım nasıl bir zihniyet bu kanamadan korkmuyosunuz ama progetan zarar verir diye mi kokuyosunuz üstelik doktora güvenmeyip buraya yazıyorsunuz 24 haftalığım hâlâ progetan kullanıyorum bebeğe zararı yok aksine çok faydası var
NurZenkin bsrdrm kesede oluşan kanama bebeğe zarar verebilir.Kullanmalisin bence bende kullanmıştım ilk gebeligimde bı zararı yok bebek için