Smye MkubraOzturkk aldım canım 48 beden erkek almışım hahah Migros’ta alırken çok utandım reyon kalabalıktı bakmmaısım bile ama çok rahat görünüyor 😂
MkubraOzturkk Merve201119 bende aldım geri koydum fiyatı en son uygundu 30 olmuş şimdi 😕 o yüzden şimdilik beklemede o
Mervesg MkubraOzturkk iki uc hafta once aldim bacii ama dusmez sanmiyom al gitsin bi paket aldim yetmezse sonra aldiririm
1850 MkubraOzturkk depent ıkı paket aldım. Büyük beden aldım. Kenarlar lastıkli düşme yada bol gelme olmaz fazla kılo almadom ona ragmen büyük beden aldımkı rahat olsun aşırı sıkmasın.
Mervesg 1850 bende zayıfım buyuk boy aldim dayaanamadim actim oyle buyuk degil tabi kilolulara da olur esner
HalisEbruoban MkubraOzturkk canım ılk dogumumda 10 ay once ped kullandım sezeryanla dogum yaptım cıçok kanamam yoktu rezıl oldum kesınlıkle depend almalısın
Evremanne Bir paket depend aldım bir paket de gece pedi aldım koydum çantama hastanede dependi kullanırım eve geçince gece pedini diye düşündüm duruma göre bakıcam
UykusuzAnne Kızlar bedeni neye göre seçtiniz ya ? Ben de depend aldım M beden aldım.. Normalde 36 beden bi kızım sadece extra olarak karnım var su anda. M beden uyumlu olur mu ki bilemedim tomurcukannesi Zeynepsa @