B-urcu6 Doğuma girmeden önce kuaföre gittiniz mi ben ağda yaptirmak istiyorum karnim büyüdüğü icin göremiyorum kendim halledemiyorum böyle de gitmek istemiyorum var mi doğum öncesi giden
Yagizinannesi_ B-urcu6 enfeksiyona çok açıksın bildiğin temiz bir yer varsa git yoksa eşinden yrdım al bende öyle yapmıştım.
Aysegulmutlu97 B-urcu6 ilk hamileliğimdede şimdide başından beri gidiyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım ama aidata alışkınım eğer jilet yapıyorsanız önceden canınız yanacaktır ama 2. Ve 3.ten sonra hiç acımaz
B-urcu6 Yagizinannesi_ eşim de olsa cok utanırım ya aldramam galiba bir kac kisiden daha duymuştum ağda hic yaptirmadim lazere gitmistim hep jiletimi falan kendim alip gitsem alir mi ki kuaför
ece1234- B-urcu6 aynaya bakarak kendiniz alın isterseniz ben öyle yapmıştım eşime falan çok utanırım dediğiniz gibi
B-urcu6 Aysegulmutlu97 ben hep lazere gittim dugunden sonra bıraktim 11 aydir evliyim 3,4 kere almisimdir jiletle cok cikmaz ama hormonlar degistigi icin 2 aydir cikiyor jiletle alirlar mi acaba kuaförde teklif etsem agda yaptirmadim cok da korkuyorum acir diye
B-urcu6 ece1234- deniycem cok fazla göremiyorum ister istemez kalir doktorum bayan ama insan yine de utanıyor bizim kültürde kıl pis olarak adlandirildiği icin kotu oluyorum ister istemez