Zeyasln zey-nep11 onun önemi yok cnm bizimkinin de %95 marfoloji değerlerinin hepsi sıfır amilyat sonrası doktora sordum önemi yok dedi dediği gibide oldu 3.hamileliğim İlki kısmet olmadı temmuzda 4 yaşına girecek oğlum var şuan 35 haftalık hamileyim
zey-nep11 Zeyasln bencede balım cunku morfoloji ztn 5 dıyo bzm. Yeterli dye blıyorum ama bakalm doktor ne söylicek hayırli olsun❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
zey-nep11 melanuur istanbul laboratuar var şişlide 1400 olmuş hemen ıkı saate cıkıyor e mail atıyolar direk gelıyo urplojıye randevu alıp gösteriyorsun istediğin hastanede
Lila2455 Ya aslında sperm sayısı da biraz az gibi belki normalde iyidir ama yüzde 5 normal yüzde 95 anomili olarak çıktığı için az geldi eşin bence aktarlarda yapılan atom macunu yaptırsın hep sperm sayısını artırır hemde anomiliyi düzeltir
Melek156 zey-nep11 daha önce bize doktor söylemişti eşimde de az yapışan yazıyordu doktor azı da istemiyoruz bol su demişti
Nuraaaay11 zey-nep11 süt hormonundan dolayıdır canım aynısı başıma gelmişti deniyorduk ama olmuyordu kadın doğum doktoru süt hormonunun fazla olduğunu söylemişti Buda gebeliği engelliyormuş ilaç vermişti sonra süt hormonum düzeldi daha sonra da gebe kalmıştım kısa bi süreyle
zey-nep11 Nuraaaay11 44 cok mu acaba hc de danışmadım dahılıyeye sorucam bakalm. Ya o gun uzerımde sıkı ıc camasırı vardı bıde bır gun oncesi ilşki oldu buda etkılıyormuş fazla cıkmasını. Bakalm ne olcak ama bencede prolaktınden cnku sprm guzel gorunuyor