Simayyy ben ekimde doğum yaptım. Serindi havalar. yeni doğduğunda en çok tulum kullandım. Sırtı beli açılmasın ayakları üşümesin vs diye. 4 tane falan almıştım yenidoğan tulumu. Geri kalan herşeyim 0-3 tü. Ama 0-3 ler emanet gibi durdu üstünde giydiremedim. Kusuyolar sütünüz kıyafete akıyo altlarını değiştirirken bidaha yapıyolar bazen taşıyo vs derken ne badiler yetti nede tulumlar. 3 tane yenidoğan zıbını vardı oda yetmedi. ben size 6-7 tane yenidoğan tulum, 6-7 tane de iç zıbın almanızı öneririm. Alt üst takımlar bence çok kullanışlı değil ilk başlarda. Bebeğim birinci aynı doldurduğunda içine kısa kollu zıbın üzerine uzun kollu çıtçıtlı badi altınada uzun alt giydirmeye başladım. Tabi tulumda kullandım yine. 2 aylıkken kilosu 5500 düi. artık 0-3 leri giydirmeye başladım tulumlar kosa geldi çünkü. Şuan 3 aylık olmak üzere 0-3 ler tam oluyo muhtemelen 2 hafta sonra 3-6 lara başlıcam biraz bol gelsede. Her bi ay için bence 6-7 tane çıtçıtlı badi, iç zıbın, alt ve tulum alın. Ama tabi kalıplarına bakmanız lazm. Ben carters aldm hep kalıpları böyle oldu. Ama bazı firmalarınki çok dar yada küçük olabiliyo ona dikkat etmenizi öneririm☺️