Arasmom_ Sahra1221 şu an bende aynı şeyi merak ediyorum Aşılama oldum doktor verdi kullanmam için adet oldum aşılamam tutmadı 4 gün erken oldum acaba içmeli miyim
cansugunes0210 Bende 20 gündür gecikiyorum o ilacı kullanıyorum bitmek üzere ama hala adet olamıyorum kan verdim 11. Gün gecikme de gebelik de yok ay çıldıracağım adet olmak için dua ediyorum resmen
Sahra1221 cansugunes0210 aynı durumdayız damla damla var sonrası sökülmüyor. Bıktım. Soğan suyu içeceğim. Siz de bir doktora görünün
cansugunes0210 Sahra1221 ben tüp bebek tedavisi görüyorum zaten cnm bana kist baskılama ignesi vurmuşlardı ondan dolayı olamadım büyük ihtimalle ama bende damla bile yok adet olmadıgım için tedavime de devam edemiyorum maalesef
cansugunes0210 Sahra1221 inşallah cnm aminnn isteyen herkes alır inşallah çünkü tüp bebek süreci çok zor Bi süreç rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın
Sahra1221 cansugunes0210 her şeyden önce kafamızı boşaltmamız gerekiyor. Senin de öyle ben kürtajdan sonra bunalıma girdim hala düzelmedim. Çok fazla düşünme iyi hisset kendini ve inan olacağına bak nasıl güzel oluyor her şey.
Sahra1221 minikmucizem__ doktora gittim öyleymiş ben de bilmiyordum o da söylemedi başta zaten kanım durdu ordan anlamalıydım. Teşekkür ederim 🙏