Brc_aytc Devlet hastanesi 16dan önde görse yani tahmini olsa bile söylemiyor erken diyorlar o yüzden öğrenemedim 13+6 yım şuan
1cocuk1bebek Gizem34tt kordon var bacak arasında ama iskeletinden bile anlıyor doktorlar diyorlar bence değişmez gibi ama nasip 😁doktorum detaylıyı bekle alışveriş yapma dedi bekliyoruz bakalım bayram sonrasını
Esoss88 Hafta büyük ihtimal kız dedi ama ihtimal hala kesin öğrenemedik henüz 😄 15. Haftadayım yarın gitsem kesinleşir mi acaba ? 😏 16 yı mı beklesem ? Çatlıcam meraktan 😂
Ozeeer Esoss88 aynı bana da büyük ihtimal kız dedi hem merak ediyorum hemde alışveriş yapmak istiyorum git gide pahalı oluyor herşey haftaya cuma baska doktora aldım randevu bakalım o ne diyecek ☺
gmzekls12 16+1 im geçen hafta doktorum kız demişti nipt testide verdim bakalım onda kesin öğrenirim heralde cinsiyeti
kardelen54 @Makbule_199110 yüzüstü duruyordu canim Dr baya bi inceledi bacak arası boş kız gibi dedi ama kıyafet filan almayın bir dahaki kontrolde bakalım dedi sen ogrenebildjn mi