ftgggg 38 haftalık hamileyim yakında doğumum olacak allahın izniyle ilk bebeğim daha önce böyle bir tecrübem yok. Yardım edecek kimse yok çevremde tek olacağım eve geldikten sonra sizce başarabilir miyim eğitim videoları ile bebeğime bakmayı yoksa bir ebe hemşire desteği mi almalıyım bir süre tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim
Suey ftgggg bende tek başıma baktım sonuçta bir sürü doktor takip ediyoruz bilgi aliyoruz gebelik sürecinde ve içgüdüsel olarakta annelik yükleniyor galiba
Babe2 ftgggg dogum seklinize bagli olarak agri ve sanciniz illa ki olacak…Bebegi emzirmeye calisacaksiniz bu arada kendinizi de ihmal etmemeniz gerekiyor toparlanmaniz icin..esiniz yaninizdaysa belki ev isleri yemek vs halledebilir ama bebek bakimi ilk 15 gun en azindan cok kolay degil..ailenizden ya da esinizin ailesinden kimse yok mu bir sure destem olacak ?
ZeynepDuru17 ftgggg bende tek başına baktım üçüncü doğumum oldu hala tek başına bakiyorum yardımcı oluruz bı sıkıntın ihtiyacın bilmediğin bişey olursa elimizden geldiğince burdayım ben inşallah canım başarırsın anne olup bişey başaramam diyen yoktur annelik duygusu çok başka bişey çünkü 🙏🥹🤲
Hannah ftgggg ben doğum yaptığımda yanımda kimse yoktu annem, kv vs kimse gelmedi sezaryen olmuştum, ama tek kaldım diyemem eşim uzunca bir süre destek oldu o olmasaydı çoğu şeyi yapamazdım en azından 15 gün yanınızda bir kişinin olmasında fayda var
Babe2 maviipapatya bebek/cocuk bakimi her ay her yasta ayri zor…5 yasinda kizim var o ayri zorlukta 15 gunluk bebegim var o da ayri…sadece sabir gerekli sevgi gerekli hepsi hallolur…15 gun alisma sureci icin ideal..insallah bundan sonrasini kolayliklarla halledersiniz 🌸
Hannah ftgggg ben yurt dışındaydım yardımcı oldular ama burada olsam daha çok yardımcı olurlardı diye düşünüyorum bir de annelik içgüdüsel bir şey biraz video vs izlerseniz gerisi içgüdülerinizle hallolur 🌸
Lalaydnn ftgggg bence en güzeli niye stres yapıyorsun eşin ve sen be güzel halledersiniz baş başa sağdan soldan boş laf da duymayacaksın gereksiz tek başına mis gibi halledersin korkma
Nes7616 ftgggg bşarabilirsin yeni doğan hep uyuyor evde yok gibi sadece emzirip emzirip gazını çıkaracaksın:)