Hilalikooo Guzelgunlerrr 17 ile öğrendim aşkım 2 şer gün arayla 38-131-497 en som doktor artık takibe gerek yok haftaya kese görelim diyinxe bıraktım
_Mother_ cebellato doktorun hormon tahlili yapıp sonuçlarına baktı mı etkilemez inşallah sağlıkla nasip etsin rabbim güzel haberler alın ama göğüslerinizi sıkmayın merak edip
cebellato _Mother_ tamamdır haklısınız bugün iğnenin 12.günü az önce peçeteyle silince gelen çok çok çok minik iki pembe leke geldi acaba adet mi oluyorum😞 ama daha çok erken😞
Lolli Adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Böyle olup sonradan pozitifi gören var mı ?
_Mother_ cebellato inşallah yerleşmedir canım senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun 🤲😍 ama 2 3 gün erken olabiliyor bazen
cebellato _Mother_ Hayırlısı olsun inşallah zaten hep öyle dua ediyorum♥️🙏🏻🙏🏻 hepimiz için hayırlısı🐣
SiriusAb _Mother_ değilmiş ya, ilk defa sigaradan midem bulandı. Belki benim de öyle olacaktır artık 🤦🏻♀️
_Mother_ SiriusAb benimde önceden yoktu çocuk istediğim den beri oluyor beynin oyunu gibi birşey o yüzden bazı günler hiç içmiyorum bazen de 2 en fazla
sngl3875 Lolli bnm bat 30 2 gün önce kan verdim negatif çıktı bu sabah ilk idrarla test yaptım oda negatif aşırı kasık ağrısı var hani adet ağrısı geliyo tamam olucam diyorum snra geçiyor 🤷🏻♀️
cebellato Lolli selam canım bat 30 görünüyor uygulamada, ovitrelle 16 regl olmadım sabah pembe akıntım oldu devamı gelmedi, akşam ben de test yapacağım gibi görünüyor bakalım :)