SiriusAb Guzelgunlerrr Bat 28 veya 29 Kasıkta iğne batması ve göğüs ağrısı hafif var. Eğer hamileysem en büyük belirtim sigaradan midem bulanıyor. 😅 Şimdi post açmıştım hatta belirti olan var mı böyle diye. İnşallah hepimiz güzel haberi alırız bu ay ❤️
Guzelgunlerrr mervesaridag biraz daha bekle canım sonradan değişebiliyor diyolar ya ben hep erken verdim bu sefer bekleyeceğim inat ettim hep hüsran çünkü
Lolli 1 mayısta düşüğüm oldu. Bu ay korunmasız ilişki de oldu. Hiç bir belirtim yok. Bakalım bekliyorum adet geçmesini🥹
Bures48 Ay benimde bat 28 inşallah çok güzel haberler alırız 🥰 Sol kasıkta ara ara hafif tatlı bir sancı oluyor. Umutlanmak istemiyorum inşallah vardır🙏
Guzelgunlerrr Bures48 benimde 28 i yumurtlamam geç oldu ama o yüzden biraz geçsin istiyorum korkuyorum😣
Guzelgunlerrr SiriusAb ay benimde 28 aynı kasığımda iğne batması gibi bi ağrı oluyor onun haricinde de sürekli uyuma isteği inşallah güzel sonuçlar alırız çok az kaldı☺️
_Mother_ SiriusAb canım adete yakın benimde aynı şekilde oluyor sigara içerken midem bulana bulana içiyorum bittikten sonra hatta gidip kusuyorum ama inşallah senin gebeliktir
sngl3875 Guzelgunlerrr benim 30 mayis goguslerde ara ara giren sızı şeklinde ağrı var kasıklarda da iğne batması . Benim bide yumurtlamadan sonra kanama oldu yaklaşık 4 gün sürdü ama az az böyle afedersiniz peceteye geliyordu bugün tamamen kahveye dönmüş. Sabırla bekliyorum bklm
Guzelgunlerrr sngl3875 aa yerleşme kanaması mıydı acaba inşallah öyledir benimde batmam var az kaldı bakalım adetimize
Z-M02 sngl3875 sngl3875 Benimde bat 30 göğüslerde şişkinlik hassasiyet ağrı var Karın şişkinliği kasıklar da şiddetli ağrım oldu bir kaç gün şimdi ara ara oluyor halsizlik var koyu kahverengi akıntım oldu Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Bures48 Guzelgunlerrr Aynen beklemek en güzeli 1 2 gün gecikme yaşarsam öyle yapmak istiyorum. İnşallah her şey gönlümüzce olsun