Minikmercimek_ 22-23.hftda nazal kemiği kısa dedi perinatoloji uzm başka bişey çıkmadı çok şükür 🤲 senin burnunda küçük genetik de olabilir sendrom da diyor amnionsentez önerdi doktor böyle denilip de fetal DNA veya amnionsentez yaptıran varmi?
_almirasmom Minikmercimek_ ılk kızımın 20+4 de nazal kemıgı 5.8 mm 2. Kızımın nazal kemıgı 7.0 mm ustundeydı zaten ılk prensesım down dogdu ☺️
[silindi] Minikmercimek_ hiç sıkıntı etme canım benimde doktorum oğlumun burnunu görememişti seninde burnun küçük oğlumda fındık burunlu olucak galiba dedi ne 2li ne de 3 lü test yapmadım oğlum sağ salim şu an yanımda 13 aylık benim gibi oğlumunda burnu fındık kadar 🤣
Miskinim Minikmercimek_ bana da kısa dediler şehir hastanesine sevk yaptı. Orayla bir görüş dedi sen ne yaptın canım birde kaç çıktı senin
Dilarac Minikmercimek_ banada 12 haftada ikili test den sonra ultrasonla baktı burun kemiği yoktu fetal dan yaptırdım Trizomi 18 çıktı tel bulgu değildi tabi ama genede amniyosentez yada fetal dna yaptırın
Minikmercimek_ Sevoo34 ya çok şükür canım 🥰 bana da dedi doktor ben işiniz fındık burunlu doğdu galiba ❣️
Sevoo34 Minikmercimek_ pek fındık burunlu diyemem canım 😂😂💙 ama şükür sağlıklı yani canını sıkma derim Allahtan gelen başımızın üstüne 😍
Minikmercimek_ Sevoo34 aynen öyle canım 🤲 doktorlar illa amnionsentez oneriyo en ufK bişey de bile. Sizin kaçıncı haftada kaç mm olculmustu
Sevoo34 Minikmercimek_ hatırlamıyorum ki canım bahsettiğim olay 2021 de yaşandı şuan oğlum 3 yaşında ☺️
Sevoo34 Minikmercimek_ öncelikle kalbini ferah tut Rabbim ne demişse olur ve ben inanıyorum ki bebişin sağlıklı dünyaya gelecek ☺️
Miskinim _almirasmom peki sadece burun kemiğinde mi sıkıntı vardı yoksa tüm herşey down sendrom olduğunu netleştirmişmiydi
Minikmercimek_ _almirasmom Rabbim bagışlasın evlatlarınızı canım 🥰 başka bulgu şu varmıydı peki ense kalınlığı vs nasıldı ultrason da
_almirasmom Miskinim valla dogduktan sonra benzetti doktor gebelıkte hıcbır sorun yada organlarında bısı yoktu
Minikmercimek_ Miskinim canım ölçümünü tam bilmiyorum ama kısa yani ne gelirse Rabbimden başım üstüne hiç bir test yapmadım 2li fln normal di bnm ekstra olarak ense kalınlığı flnda olması lazımdı ddi doktor size ne ddi
Minikmercimek_ Dilarac bizde ikili de burun kemiği görüldü canm ama şuan kısa deniliyor test yaptırmadım
_almirasmom Miskinim detaylıya gırdım hıc bellı olmamıstı genelde cunkj kalpte ve bagırsakta parlaklık gorulunce down sendromu oluyomus ama dogdunda da yoktu bu sorunlar kızımda