1_papatya Darkgod Şehir hastanesinde Şule Ece Bayrak doktor var çok güzel ilgileniyor ne sorsan hemen cevaplıyor öok güleryüzlü ilgili bir doktor ben sorgunda oturuyorum sma burda randevu bulamadığım için 2 3 kez gitmiştim ona
1_papatya Zynp-ela6 eğer sorgunda oturuyodanız ben sormuştum gittiğimde bayramdan sonra 3 doktor olacak demişlerdi
1_papatya Zynp-ela6 bende de enfeksiyon vardı seda hocaya randevu bulamayınca acile gitmiştim doktor iyisine denk geldi galiba ilaç verdi çok şükür yaklaşık 1 aydır hiç ağrım yok ertesi sabah kesildi ağrım
Zynp-ela6 1_papatya cnm merhaba sorgundaki acile mi gitmiştin ağrın için alttan falan baktılar Mi benim hala.agrim oluyor bazen bende gideyim.diyorum acile
1_papatya Zynp-ela6 evet sorguna gittim acilden girdim alttan bakmadılar kan ve idrar aldılar çıktı direk orda acildeki doktorun ismini bilmiyorum ama zayıf kapalı bir doktordu çok güzel ilgilendi manurol yazdı o da çok iyi geldi
Zynp-ela6 1_papatya ay cnm bende yeşil akıntı var sanırım enfeksiyon fan dolayı ağrıyor resmenn yürüyemiyorum bende gideceğim birazdan acile bakalım inşallah geçer şu ağrılarım