Semanur_AkMo Kızlar giyisileri kaçıncı haftada yıkadınız hangi ürünleri kaç derece ben şu an 22 haftalığım 25 de falan yıkasam hazırlasam mı
_almirasmom Semanur_AkMo ben 25 te yıkadım 27 de kızımın cantasını hazırladım suan 29 haftalık evde 15 aylık bebeğim daha var ugrasmamak ıcın kendı cantamı da bırgun hazırlarım
snowglobe Semanur_AkMo 22 23 re falan yıkadım heralde. Yoksa hep aklımdaydı. Şuan 31 haftadayım çanta da yapcam ohh kafam rahat edecek😂
Hulo2105 Semanur_AkMo 29 da yıkayacağım bayramdan sonra 31. Haftamda ütüleyip bavulu yapacağım inşallah.
144355 hatta 35. haftaya girmek üzereyken yıkadım. Şuan 36+3 çantamı bugün hazırladım. Ben biraz geç hazırladım niyeyse
Melek3675 Semanur_AkMo bende 24teyim dolabı gelcek bu hafta inşallah bende yıkayıp hazırlıcam son haftalar hiç uğraşamam
gizemvatanseverbal Semanur_AkMo 32 haftada yıkadım, 36 haftada çantamı hazırladım. 😂💖 bizim adetlerimizde beşik vs kurulmaz çocuk doğmadan, kıyafetler hemen yıkanmaz. Aksi bir durum olur diye, hep son haftalarda yaparız
Okyanusolmak Semanur_AkMo ben yıkamadan kaldırmam. Aldığımda bı yıkadim kaldırdım. Bı de 33-34 gibi yikar duzenlerim
tugcemom_ @Semanur_AkMo 28.haftamda yıkamaya ütülemeye başladım 30.haftadayım 31. 32.haftalarda çantamı hazırlıcam daha fazla ağırlaşmadan 🌸
_almirasmom Semanur_AkMo ılk bebıs olsa gec baslardım ama 2. Bebıs oldu ıcın bırden agırlastım kızımda bana yük oluyo daha bebek ılerleyen haftalarda ugrasmak ıstemedım🥹 kendı cantamı bayramda hazırlıcam