Fbt Büyüyen beşik şifoniyer ve gardırop olarak bi takım almak istiyorum Alan arkadaşlar nerden ve ne kadara aldı tavsiyesi olan var mı istanbuldayım bu arada
babyUras_ Fbt meraba instagramda noktabebeistanbul diye bi magaza var herseyi için fiyatlarıda uygun gibi geldi bana buyuyen beşik sepet beşik gardolabı sifonyer yatagı uyku seti bebek arabası hepsi 4.190 yazıyordu
ozgeya Fbt Çilek Mobilya’dan aldık kullanıyorum çok memnunum.Büyük boy büyüyen beşik,3 kapılı gardırop,çamaşırlık ve rafı,uyku seti,cibinlik 5.500’e almıştık ama tabi Temmuz ayıydı daha bu zamlar olmadan.
Fbt babyUras_ bende takip ediyorum o sayfayı sepet beşik istemiyorum bebek arabamda var o mağazaya bi gidip bakmak istiyorum
yamacinannesi https://www.eliustaticaret.com/MDF-BEBEK-ODASI-TAKIMI,PR-19.html Ben bu takımı aldım canım. Çok beğendim. Fiyatı da piyasaya göre çok uygun. Tek sıkıntı de monte olarak geliyor. Kurulumu çok kafa karıştırıyor. Ama firma yetkilileri 7-24 yardımcı oluyor. Daha kargo elime ulaşmadan iletişime geçmişlerdi. Tavsiye ederim
Fbt tugrammm çilek mobilyanın internet sitesine baktım şimdi çok pahalıya geliyo büyüyen beşik yaklaşık 2 bin 3 kapılı gardırop 2 bin civarı şifonyer bin lira
GizeMustafa Newjoy dan golf star bebek odası modelini aldık biz.büyüyen yatak - 3 kapılı gardrop - Şifonyer - raf ve yatağı 4700 TL tuttu 2 ay önce
SerSel Fbt Bizde çilekten aldık dün geldi hatta🙈Büyüyen beşik,3 kapılı dolap,yatak,uyku seti ve cibinlik 4300 tl..Şifonyer istemedim içinde zaten çekmecesi ve baya bölmesi var👍