Cerensiz Çok uzun zaman önce öğrendiğim bilgi adet zamanı rahim ağzı sertleşip aşağı iniyormuş ama hamile kalınca yumuşak oluyormuş. Her ay deniyorum ve adet olacağımı anlıyorum artık sertleşmesinden. Bu yöntemi bilen var mı ya 😅
Minikmercimek_ Cerensiz bende de tam tersi olmuştu canım bunu da fitil kullanıyordum bu şekilde anladim 😅
Cerensiz Asyarslan60 kadınlarkulübü adlı sayfada görmüştüm eskilerde parmak testi yapıyorlarmış falan filan diye ve o günden sonra denemeye başladım her ay adet zamanı vajina içinde o sertliği hissediyorum ve diyorum bu ay da tutmadı . Yumuşak olanlarda genelde hamile çıktı adete yakın deneyip.Şimdi yazan olacak o mu kaldı diye ama hamile kalırsam güncelleyeceğim gerçekten yumuşama oluyo mu hamile kalınca diye 🤣
Cerensiz Asyarslan60 Rahim duvarı kalınlaşıyomuş evet biliyorum ama rahim ağzı sertleşiyor adete yakın ya ve aşağı iniyor gerçekten . Hatta adete yakın ilişkilerde belki zorlanmayı hissedenler vardır benim gibi
Elif-ada- Cerensiz Evet bunu duydum ve dediğiniz gibi rahim ağzı aşağıya iniyor ve ilişki esnasında bu hissediliyor zaten eski zamanlarda test felan olmadığı için bilgili ebe kadınlar böyle kontrol edip hamile olup olmadığını anliyormus
Minikmercimek_ Cerensiz evet canım ben bu şekilde anladım sert olmustu baya fitil gitmiyordu yani ondan önce kolaylıkla gidiyordu sabun gibi kayıyor zaten fitil kullandıysan daha önce bilirsin