BernaF busecnyt0108 Teşekkür ederim güzel yorumun için bizim ailede genetik kan pıhtılaşma var hem coraspirin hemde oksapar iğne vuruluyorum bu yeterlimidir yokss yinede ecopirin mi rica edeyim doktordan
busecnyt0108 BernaF yani doktorunun tavsiyesine göre ilerlemen çok daha iyi herkese göre değişiyor Çünkü ilaçlar çeşitliliği serum hap vs. Şuan bir sıkıntınız yok ise doktorun verdiği ilaçlara devam edersiniz yetersiz geliyorsa doktora danışın yine
Tatitati busecnyt0108 doktor girebilceğimi söyledi doktor kendisi muayene etti neden kötü bişey yapsın ki ?
busecnyt0108 Tatitati kötü birşey yaptı demiyorum ihtiyaç ve zorunluluk varsa tabiki ama ilk haftalarda ben çok uygun bulmuyorum bu şahsi görüşüm
Sfa-nur Perşembe günü beta 800 çıktı Sali günü doktor kese görmeye çağırdı ama şuan kahverengi akintim başladı yerlesme olabilir mi açaba adetimin üstünden 37 gün geçti progestron da kullanıyorum vajinadan
BernaF Sfa-nur benimde öyleydi korkulcak birşey olmadığını söyledi eski kan olabilir dedi sen her ihtimale karşı tekrar doktorunla iletişime geç bana iğne vurulmuştu her ihtimale karşı düşük iğnesi
Nevfur Bende yeni öğrendim 22 Mayıs ta beta 127 çıktı 24 Mayıs ta 331 30Mayıs ta çağırdı doktorum keseyi görmek için 🤲