Gizemzumra Kızlar sezeryan dogum yaptım dogumdan sonra afedersiniz ama hic büyük abdeste çıkamadım ondan dolayı sancım cok oluyor ne yapmam gerekiyor
1anne3bebe Gizemzumra ben sezeryanla dogum yaptıgım için hastaneye dahi yanımda kayısı kompostosu yaptım götürdüm. İlk hafta hergün bi kase içtim. Çok rahat çıktım.
Edos123 Gizemzumra duphalac al canım bende aynısını yaşadım çok kötüydü 4-5 gün yapamadım. Hiç zararı yok zeytinyağ gibi düşün hemen yapmıştım uzun süre yapmadığın için biraz zor oluyor ama hemen etki gösteriyor ☺️
Busragl Gizemzumra ilk gebeliğimde hastaneden taburcu olmadan hemen once lavman yaptirmistim eve gelir gelmez yapabilmistim kolayca sonrasindada hep kayisi cayi ictim ac karna 🙏🏻💐
Seldahilal Busragl lavman kim yapıyor size çok özür diliyorum bende sezeryan olursam gaz sıkıntısı icin
Busragl Seldahilal annem kalcami ayirmisti hemsire yapmisti biraz utanc verici ama aciyla goze gelmiyor 🤣🤣
Seldahilal Busragl anladım tşk ederim dhaa sonra hemen çıktımı pki gaziniz benimde gazla ilgili problemim varda yapamiyorum
Busragl Seldahilal yapildiktan sonra hemen taburcu oldum eve gider gitmez tuvalete cikmistim 🙏🏻 yapildiktan en fazla 1,5 2 saat sonra yapmisimdir yani en gec 💐