SancarMom Kızlar selam şuan 17+2 haftamdayım 19. Haftamda gitmek istiyorum erken mi değil mi bilmiyorum henüz doktorumdada netleşemedim hastane öneriniz var mı
Rabiul SancarMom özel kliniğe gittim nakit 3 bin kart havale eft 3.500₺ Şişli Aytül Çorbacıoğlu . 19 biraz erken gibi 20-21 gibi düşünebilirsin
sibellalala mimarice evet cerrahpaşa devlet üniversite hastanesi ama kendi sistemleri var mhrsden randevu alınmıyor. Google cerrahpaşa online randevu yazarsanız kendi siteleri çıkar
Gozdeyca sibellalala merhaba baktım ama Ali benian çıkmıyor randevu ekranında Murat dilmener çıkıyor acaba ben mi bulamadım
sibellalala Gozdeyca merhabalar randevu alırken iki seçenek var poliklinik randevusu ve öğretim görevlsii randevusu acaba siz hamgi kısma baktınız
Mervealya1992 sibellalala ben cerrahpaşalıyım cerrahpaşa tasındı ya bölğndü nereye gittiniz yetıskın ıcın nerye taşındı bılıyormusunuz
Gozdeyca sibellalala Dün buldum bir önceki gün çıkmıyordu. Merak ettiğim ilk randevuda detaylı ultrason bakıyor mu yoksa tekrar randevu mu oluşturuluyor detaylı için?