Nurozsln avukatanne1 Benim kasıklarımda yanma hissi oluyor öyle hamile olduğumu anlıyorum 🤭 3. Hamileliğim bu. İlki oğlum 4.5 yaşında Şuan. 2. Boş gebelik yaşadım. Şuan 5+4 hayırlısıyla 🥰
busrax_ Evet belirti olabilir Ben gebeliğimde regl olacakmışım gibi kasık ağrıları oluyordu rahim genişliyormuş 😊
Linatkgl Ebuses Mrhbalar benimde normalde 22 günde bir adet olurdum geçen ay girişime göre 30 gün çıkışıma göre 25 günüm oluyor test yapsam çıkarmı
avukatanne1 Ebuses ya benimki ağrı değil böyle sanki iğne batıyor ama sürekli değil. Göğüslerim inanılmaz ağrıyor koluma vuruyor ağrısı. Daha önceki hamileliğimde hiç anlamamıştım belirti vermemişti bilemedim
Ebruebos Bende de oluyor ama adet olacakmışım gibi 2 gündürde lekelenme oldu bugün olmadı. Çatlamadan sonra 7. Gün bugün 🥲
Linatkgl Ebuses 😅😅kb ya normalde 22 günde bir adet olurdum 25 gün oldu hala olmadım göğüs ağrım bel ve kasık ağrım var acaba test yapsam doğru sonuç alırmıyım
Ebuses Nurozsln sürekli yanma hissi mi oluyor yoksa mesela benim sabahları uyandığımda kasıklarım yanıyor kahvaltı ediyorum falan geçiyo ara ara batmalar oluyor bata 3 var şüphelenmeli miyim bende🥹🥰
Nurozsln Ebuses Sürekli değil bunu gün içerisinde ara ara hissediyordum. Allah gönlünüze göre versin 💖
Ebuses avukatanne1 umarım gönlünüze göre olur varsa güzel sonuçlar alırsınız 🥰 benimde bir gün batma çok fazla bir gün yok gibi anlamadım bi şey 3 günüm var bakalım ne olacak 😔