gammzeeaa Selam kizlar bugun ultrasona girdim karimdan göremedi vajinal ultrasona bkati kese var rahime yerlesmis dedi ama kalp atışı duyulmadi 10 gun sonra yenidne gel dedi korkuyorum bu durum normal mi yasayaniniz var mi
Aslanmom1 gammzeeaa Çok normal. Ben de o haftada kese ve yolk sac gördüm 7. Haftada kalp atışını ve bebeği gördük
Sedef21 gammzeeaa evet normal canım genelde yedinci haftadan sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırıyorlar 5 + 2de Gittim ben de keseyi Dördü doktor iki hafta sonra gelin kalp atışını dinleyelim dedi
145356- gammzeeaa ben daha 6.haftamdayım bebek görüldü ama kalp atışı için haftaya gel dedi anca 7.haftada duyuluyor
numix Hiç korkma canım 7. haftadan itibaren duyuluyor ♥️ ben de o haftada duydum o yüzden 10 gün sonra gel diyorlar.
Tbytkn numix bende 6 haftalıkken göremedim bebeği kese göründü 7 hafta olunca gel dedi pazartesi gidicem görürüm umarım siz bebeği hemen gördünüz mü nokta kadar bişey bile yoktu benim kesede
numix Tbytkn ben 4+3′te sadece keseyi gördüm yuvarlak bir boşluk gibiydi bebek yoktu. Tam 7. haftada gittiğimde bebeği de gördüm. Benim kesede boştu ☺️
myavocado gammzeeaa benim 5. Haftada kese gözükmüştü ama kalbi duyulmaz demişti dinlememişti bile doktor 8. Hafta da filan çağırmıştı o zaman duyduk. Erken yani daha endişe etmeyin 😊
Ella06 5+3 te keseyi 7+3 te bebeği kalp atışını gördük çok şükür 🙏 daha erken 10 gün sonra görürsün inşallah