yeni-annelik Kızlar sizde küçük şeyler alınca mutlu oluyor musunuz bakıp bakıp duruyor insan çok büyük olmasada hadi aldıklarınızı sizde paylaşın fikir olsun hepimize 🌸
Damlaozzz yeni-annelik Kız bunlarla mutlu olunmaz mı şunların güzelliğine bak maşallah sağlıkla giysin 😍🌸 Bende arada dolabını açıp açıp duygusallaşıyorum çok güzel bir his Allahım isteyen herkese nasip etsin
yeni-annelik Damlaozzz amin inşallah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin küçük küçükte olsa almaya çalışıyoruz miniklerimize her şeyin en iyisi yakışır 🥰
yeni-annelik numix instagramda polpuf hesabın ismi ordan aldım ama çıngırakla emzik askısı farklı yerden 🌸
Damlaozzz yeni-annelik Minik ayaklar sağlıkla giysin 😍 Bu hasır gibi aksesuarı nereden aldınız çok görüyorum oda dekorasyonlarında ama hiç karşıma çıkmadı almak için
yeni-annelik Damlaozzz duhababy var instagramda onuda ordan aldım bir çok şeyi instagramdan görüp alıyorum bir çok müslin parçada bulabilirsiniz ordan çok kaliteli geldi hepsi çok memnun kaldım 🌸