Buse344161 Hanımlar 30. Haftadayız bebek hareket ettikce vurdukca falan canım acıyor ya rahatsız oluyorum resmen çocuğumun vurmasına hareket etmesine sevinemiyorum sizde durumlar nasıl
eminece93 Buse344161 benimde daha 22 haftayi bitirdi bu kadar küçük olmasina rağmen vajinama her vuruşunda acıtıyor ilerisi daha zor herhalde 😊
EceNaz26 Buse344161 bazen gerçekten ağrıtıyor döndüğü zaman içim bi garip oluyor yarin 30 oluyoruz bizde hiç durmuyo alıştım artik 😂
Arelmom_ Buse344161 24. Haftadayım bitmek üzere hatta bazen vurmak acıtıyor ah diyorum istemsizce yada ayağını sürtünce içim bir garip oluyor gerinince vs ya yapmaması için azcık vuruyorum parmağımla duruyor yada ters tarafa dönüyorum kayıyor 😂😂
Damlaozzz Buse344161 Yarın 30 oluyoruz bizde bebeğim erkek iki üç gündür aşırı sert vuruyor artık bazen anlık şoka giriyorum nasıl bu kadar güçlü vurabiliyor diye vursun sorun değil ama bazen acıyor cidden
Buse344161 eminece93 evet öyle daha zor git gide zorlaşıyo😄 dönmesi hele gerilmesi allahım bazen sanki karnımı eşeliyor😂 öyle bir vuruyor ki beni burdan çıkarın der gibi😂😂
Buse344161 Arelmom_ benimde öyleydi halada öyle😄 büyüdükce dahada bi rahatsız edici olmaya acıtmaya başladı bazen aa kızım diyorum biraz sesli eşim diyo bağırma çocuğa 😂😂😂😂
Acelyapova 29+1deyim bende ayaklarini kaburgama sokuyor bas asagi pozisyonda resmen gobegimi surekli ittiriyor ve canim yaniyor bende
Buse344161 Acelyapova ayy oda kötü ya neyse biraz daha dayanalım yolun çoğunu geçtik az kaldı kuzucuklara kavuşmaya
Buse344161 Damlaozzz kesinlikle vursun hareket etsin sağlıklı olsun yeterki ama cidden acıtıyor büyüdükce benimki kız ama benimkide öyle vurdumu sağlam vuruyor beni burdan çıkar der gibi😂
Nisaiste Buse344161 31. Haftadayız ve dediğin gibi özellikle gece yatarken acayip derecede hızlı vuruyo uyumasını bekliyorum sonra ben uyuyorum
Damlaozzz Buse344161 Benimkide öyle sanki içimde bişey çekiştiriyorlar sağa sola dayanacaklar artık az kaldı biz nasıl dayanıyorsak 😀😀