seyma281015 Havvauygun valla aklıma başka şeyler getiriyorum derin derin nefes alıyorum balkona çıkıyorum kusmak yok kusmak yok diyorum 😂😂
Maya311214 Havvauygun hayatımın o dönemi sadece zeytin ve turşu yemekle geçti kıyma kokusu mahvediyordu bir süre etten uzak durdum sonra 16 17 haftalıkken kayboldu bulantı
Busraerrr Havvauygun geçiremiyorum maalesef yemeden içmeden kesildim.Ama uyandığın zaman tuzlu çubuk ye biraz zaman geçsin öyle kalk yataktan.Baktın hiçbi şey geçirmiyo kilo kaybediyosun doktora git serum falan veriyolar bana öyle yapmıştı😔
Yilmazfatma Havvauygun doktor verdiği mide bulantısı ilaçlar var ıyi gelir ama tam.kesmez bende de oldu iki gün içmedim kötü oldum 4. Ayima kadar devam ettim şuan 8. Ayima girdim
seyma281015 ben kızımda 4 ay kustum berbat günlerdi evime girmemle banyoya gitmem bir oluyordu evim kokuyordu eşim kokuyordu normalde içtiğim sigaranın azıcık kokusu bile kusturuyodu beni. Kaç kere serumluk olmuştum 🙄 bunda yine o kadar çok olmuyor çok şükür 🙏
Asiacr Sari lebkebi diyorlar bende 6 haftaligim hafif hafif basladi sanki. Leblebi ve kraker stoklamayi dusunuyorum ancak bunlar vucuttaki suyu cok emdigi icin suyu da bol icmek lazim.