ezgiunal Kıııızlar merhaba ✨ 9+0 deli gibi sadece çiğköfte yemek istiyorum eşim faydalı şeyler aşersen artık dese de gerçekten sadece çiğköfte istiyor canım, bazen yemek bile yemek istemiyorken sadece çiğköfte yiyorum 🥲🥰
DuyguOzlem ezgiunal ay bende ilk 3 ay sadece lahmacun hamburger aseriyordum. Smdi de tavuk döner çıktı başıma. 5 ayda 10 kilo almışım bunlar yüzünden 😂😂😂😂
Aylaa123 ezgiunal bende o haftada sadece ciğköfte yedim ve ay atladıkça her ay başka bişeye takıyorum kafamı ve önceki taktığım yiyecekten soğuyorum 😂😂
kahvesever__ ezgiunal ye ye hiç bir şey olmaz 😃haha bir an seni kardeşim sanmam peki adın ve soy adın kardeşimin adı ve soy adı kızlık soy adım
ezgiunal DuyguOzlem Ayyy tavuk döner hastası biriydim hamilelikten önce 9 hafta sonunda 1 kere yedim zor koştummm lavabolara 🥲 ye löp löp et olsun bebişe aman verilir (inş) 😀😘
Vanmomy snowglobe ben bunu çok seviyordum yine canım çekti 😂 hala imkanım varken eşime aldırıyım . Neden pahalı değil de buz parmak çekiyor canın diyordu ama bu öylr bişey değil cidden
Vanmomy ezgiunal çiğköfte çok sağlıklı değil ama yavaştan onu kısıra doğru çevirmeyi dene 🥰 yada eşin evde çiğköfte yapsın hazırları çok tüketme 🤍
DuyguOzlem ezgiunal kız 38 kiloyla hamile kaldım şimdi 50 oldum hayatımda görmediğim kiloları gördüm bırak kalsın 50 de vermiyim geri 😂😂
Vanmomy ezgiunal evet bu çok oluyor o yüzden herşeyi az yemeye çalışıyorum bıkmayım diye benim de tek vazgeçilmezim patates in her türde yapılışı gerçekten
ezgiunal DuyguOzlem Ohooo senin çok çok iyi bacım alman gerekeni almışsın 🫢 ben 93le kaldım hala 93üm inşallah 100leri görmem ağlarım😀
DuyguOzlem ezgiunal bişey olmaz ya güzel bı rejim ve spor halleder. Kilo alcam diye yememezlik yapma çocuğu ac bırakma içerde 😂