Aslanmom1 Özellikle bir şeyler yedikten sonra oluyor. Zaten mide bulantısı var aç kalınca bulanıyor yesem ağızda acı tat oluyor. Nasıl geçecek ve neden olur bilginiz var mı ? Haftam 9+2
Hiranurunannesiii Aslanmom1 Başından beri bendede var maalesef. Ne yesem aynı o acı tat oluyor. 17 haftalık olduk, devam ediyor. Sakız iyi geliyor bana.
metemom_ Aslanmom1 o iğrenç şey bende 20. Haftaya kadar vardı maalesef ne yesem tadı güzel gelmiyordu
Elifiko Bende kusma hıc olmadı ama o acı tat varya tarifi yokkk iki hamılelıgımdede yaşadım. Suan 16 ıncı haftadayım 14-15. Haftalarda gitti allahtan. Çok nadir oluyo bazen bısey yedıkten sonra ama baskarda felakettı
Aslanmom1 Elifiko Ay evet belki diyorum kussam rahatlarım ama kusamıyorum sürekli bi öğürme halindeyim bu ağzımda ki tat da cabası. Sanki çok tuzlu ve acı bir şey yemişim gibi bir şey
Emel5805 Aslanmom1 bu benn vee ilk defa sabah cikardim çok zordu aç kalsam ayrı tok olsam ayrı dert gaz beni mahvetti
surprizbebe Aslanmom1 14 haftadan bildiriyorum hala aynı. Ne yesem 5 dk sonra sanki yokoluyo herşey ve ağzım acı acı oluyor
Tutkuuusla Ağızda acı tat olması şekerden kaynaklı olabiliyor dahiliyede bir kan testi verip açlık tokluk şekerinize baktırın derim.
Vanmomy Aslanmom1 Mide suyundan kaynaklı oluyor genelde sabah uyanınca direkt birşeyler yemek yerine mide bulandiginda istifar ederseniz o su gidiyor. 🤗 Sağlıklı geçsin hamişliğiniz