SinemSK Ovülasyon testine adetim 11 Mayısta bitti ertesi gün başladım. Her günü atmadım buraya ama çatlamayı görene kadar bu şekildeydi testlerim. 17-18 mayısı eşimle değerlendirdik. Daha sonra test yapmayı bıraktım. Bugün bir kaç yazı okudum ovülasyon testi gebeliği gösterebiliyormuş şimdi yeni bir test yaptım be çizgiler bu şekilde. Eşim göğüslerin büyüdü diyip duruyor. Adetime 1 hafta var daha. Gebelik testi için bekleyeceğim ama sabredemiyorum psikolojik olarak acaba bu ay oldum mu diye düşünmeden bir dk duramıyorum. Tek istediğim bir umut..
seymanurravci SinemSK çatlamanın üstünden 12 gün geçtiyse test yapabilirsiniz benımde hep böyle çıkıyordu hamile olduğumu öğrendim içinde erken gebelik testi var zaten 12 gün sonra çıkıyor
_Mother_ SinemSK seymanurravci yumurtlama 17 Mayıs’ta olmuş pik çıkmış çünkü büyük ihtimalle 18 19 çatlama olmuştur bu süre zarfında 5 gün falan geçmiş oluyor gebelik varsa bille belli olmaz 17 den sayın 11. Günü test yapın
SinemSK seymanurravci seymanurravci tamam teşekkür ederim haftaya testi yapıcam inşallah pozitiftir 🥹🥹
seymanurravci SinemSK benim testlerimde hep böyleydi lh hormonun yüksek oluncada böyle oluyor ve 2 yumurtlamada görebiliyosun
_Mother_ SinemSK insan beklemiyor ben kaç gündür bir ton test yaptım belki başlarda yaptığımda hep gölge vardı gün geçtikçe köyü olur dedim bugün koca bir negatif gördüm daha adet tarihime var bakalım inşallah pozitif sonuçlar alırız
SinemSK seymanurravci düzenli adet olan biriyim hep gününde yada 1-2 gün sonra olurum eğer ikinci bir yumurtlama olursa adet aksamaz mı?