Gamzeabay Aslinuur bende şuan kullanıyorum devamlı yatıyprum ama kısalmaya devam rtmiş açılma henüz yok ama ağrılarım var baskıyla beraber 33+ 4 bizde
Momunddad Gamzeabay doktor nezaman çağırdı bir sonraki muayeneye ben 35 haftadayim şükür yani bu günleri görebileceğimi sanmıyordum her an doğuracak gibi hissediyorum
Momunddad Gamzeabay hiç ayağa kalkmayin benim canım bur şeyler yemek istiyor mutfağa bile gitmiyorum eşimi bekliyorum sizde kalkmayın
Gamzeabay Momunddad Momunddad bende devamlı yatıyorum kaç mm sizin kısalmanız beneğiniz baş geliş mi kanala yerleşmiş benimki kafasını iyice aşaya indirmiş
Momunddad Gamzeabay benimde kanalda baş aşağı baskıda çok alttan muayene ederken başını elledigini bile söyledi Dr… Kısalma15 mm - 3 cm de açılma 5 gün önce ki ölçüler şimdi eminim iyice kısalmıştir çünkü ilaçlar bıraktım
Gamzeabay Momunddad erken bırakmışssınız keşke biraz daha kullansaydınız ciğer geliştirici falan vuruldunuz mu
Momunddad Gamzeabay evet 4 doz vuruldum bende anlamadım doktor neden bıraktırdı yani onun tahminine göre doğum olacaktı diye bıraktırmis olabilir ama sonuçta ne kadar geç okadar iyi sorduğumda da artık vakti geliyor 3 cm olmuş 4 de durdduramayiz demisti