Rabiul BeyzaGnes12 o haftalarda kilo almaya başladım bende 48 le kalmıştım en son 60-61 arasıydım daha bakmadım 😆😆😆
HBetul BeyzaGnes12 ebelere veya doktora göre çok gelebilir ama bünyenize bağlı ben ilk gebelikte komple 17 kg almıştım ve dogumdan sonra 40 ım çıkana kadar aldıgım tüm kiloları vermiştim . Doktorlar max 7-8 kg alımına uygun bakıyorlar ensişeliyseniz biraz daha kontrollü gidebilirsiniz. Şuan bende 23 haftalığım 3 kg almışım ama bulantım hala oluyor benim istediğim gibi yiyemiyorum
Yeliz1910 BeyzaGnes12 ah be kuzum oda kilomu yaa 🤦♀️ben daha 1 . Ayda kilo almaya başladım nedense sinirlerim bozuk
BeyzaGnes12 boraninannesi_ bebişler memişler kalçalar hepsi ayrı alemde büyüyünce normaldir heralde yaa doğumdan sorma veirriz inşallah 🤲
Esrature 22+5 , 43le hamile kaldım 50yim.Beslenmem de gayet iyi, önceden de dikkat ediyordum.7 kgnin nerden geldiğiyle ilgili fikrim yok🤣🤣🤣
BeyzaGnes12 Rabiul 50 kilonun altında kalınca doktorlar kiloyu çok dert etmiyo bence 🤭 şifa olsun inşallahh
BeyzaGnes12 HBetul ilk gebeliğimde bende 17 kilo aldım doğumdan sonra 3 buçuk ayda geri vermiştim bunda 17 haftada kusmaparim bitince iştahım açıldı, tek duam inşallah gittiğimde bebek iyi kilo almıştır.. seninde maşallahın var az kilo almışsınn bulantıların en kısa hafifler de rahat edersin inşallah
Rabiul BeyzaGnes12 32 oluyorum yarın , doktorum max 11-12 kilo alırsın demişti şimdiden 12 kilo aldım bile canım yüzüklerim çıkmıyor ödem de tutuyor artık vücut
HBetul BeyzaGnes12 inş biter ya mide bulantısı kötü bir şey normalde boğa burcu olarak baya iştahlıyımdır.
Sakineoncu BeyzaGnes12 ben 21+3 deyim sadece 2 kg almışım çünkü gebeligin ilk 14.haftasina kadar 7 kg vermiştim
BeyzaGnes12 Rabiul ödeme çok dikkat etmelisin, el ayagin fazlasıyla oluyosa doktora muhakakk danış canım bazı durumlar önemli olabilir