busrax_ Kızlar testime bakar mısınız adetim biteli iki gün oldu Aynı koyulukta değil ama yine de koyu acaba erken mi yumurtlama olacak
Merve-metin busrax_ 24 yazan pik canım bugün dahil 3 günü değerlendir silikleşene kadar teste devam et canım
Gmzgm busrax_ değerlendir canım benim de 11. 12. Günlerde yumurtlamam oluyomus daha gec sanıyodum bu testi yapınca anladım şu an gebeyim
lilyum_ busrax_ hep böyle çıkmıyor. Daha silik olur normalde ama siz erken yumurtlamışsınız. Günlük tekrar edin siliklesmezse gebelik testi yapın bence.
busrax_ lilyum_ adetim biteli iki gün oldu çok kafam karıştı valla bu testleri yapmakta strese sokuyormuş insanı
busrax_ Merve-metin adetim biteli iki gün oldu bu kadar çabuk yumurtlama oluyor mu acaba kafam çok karıştı
Merve-metin busrax_ erken yumurtlama olabilir canım her ay tam 14.gün yumurtlama olacak diye bişey bazı kişiler adetin hemen ertesi günü yumurtlama görebilir bu çok normal
lilyum_ busrax_ dedigim gibi sen test yapmaya devam et. Çatlamayı gördüğün günü de değerlendir. Sonra testi bırakabilirsin
busrax_ Merve-metin diğer postlarda bu kadar erken olmaz yumurtlama değildir demişlerdi moralim bozuldu 🥺