Nemesisnyks Kızlar merhabalar ben gebelik öncesi sağlık sigortası araştırıyorum. Tamamlayıcı ve özel sağlık sigortası farklı şeyler mi . 3 4 ay sonrası için gebelik planlıyorum bana önerebilceğiniz kapsamlı bir sigorta var mı ?
Rabiul Nemesisnyks tamamlayıcı ve özel sağlık farklı. Özel sağlığın hastane ağı daha geniş ve eşinizin veya sizin sgknız olmasa bile karşılıyor. Axa allianz Türkiye bu şirketler 1 yıl bekleme süresi var. Anadolu sigorta da 6 ay bekleme süresi geldi Nisan ayında en mantıklısı Anadolu sigorta dan yaptırmanız ama dediğim gibi 6 ay gebelik olmayacak şekilde korunmanız gerekiyor.
Smbemdy Nemesisnyks ben acibadem.ozel saglik sigortasini kullaniyorum cok kapsamli yararlanıyorum. Tamamlayici biraz daha kisitli oluyor. Ama 1sene hamilelik olmamasi sarti var.
CanNurdan Nemesisnyks benim Anadolu sigorta tamamlayıcı sağlık sigortası ama bunların da bir sürü seçeneği varmış benimki en kapsamlisi doğumu karşılıyor, 100 tane tahlil karşılıyor 10 tane ayakta bakım karşılıyor ve bir sürü hastanede geçerli.
Bett35 Ben Anadolu sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım bekleme süresi yoktu 32. haftam hala daha hastaneye bedava gidiyorum 2 hakkım var. doğumda ücretsiz.