kahvesever__ Birincisi asistan iki aydır çalışmıyor bende İkincisi de bildirim sorunu yaşıyorum bir bildirim geliyor diğeri gelmiyor bir haftadır var bu sorun Sorun bende mi yoksa herkeste mi öyle acaba?
nununundunyasi kahvesever__ Canımız Annemiz, asistanla ilgili iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır. En kısa sürede problem çözülecektir.
Nesli46 kahvesever__ bildirimmi geliyordu bana hiç bildirilm gelmiyor sadece sistem bildirimi geliyor
hepoyleolurzaten__ kahvesever__ Bi ara o bende de olmuştu sonradan düzeldi postlar yorum yapıyorum bı tane bildirim gelmiyordu girip bakınca görüyordum
Aryagg nununundunyasi bununla ilgili bir anket daha vardi kimsenin asistani calismiyor 🙏🏻 birde keske gece modu olsa gece daha cok giriyorum uygulamaya beyaz ekran cok rahatsiz edici olabiliyor.. 🥲
2727dfne nununundunyasi merhaba ben forum kullanıcı ismimi değiştirmek istyorum ama olmuyor nasıl yapmam gerek
nununundunyasi kahvesever__ Uygulama bildirimleriniz mi gelmiyor yoksa postlarla alakalı bildirimleri mi göremiyorsunuz ?
nununundunyasi Aryagg Forum kısmından kendi kullanıcı adınıza tıkladığınızda Gece Modu ayarını aktifleştirebilirsiniz.
Nesli46 nununundunyasi uygulamanın kendi bildirimleri geliyor da post için bildirim geldiğini ilk defa duydum geliyormu normalde bana gelmiyor post bildirimleri