Maviyesil0 Ebrulikn5 bende sezeryan olmuştum orda bebeğim yoğun bakımda kaldı bende o yüzden beş gün hastanede kalmıştım doktorların doğum sırası,sonrası ilgileri gayet güzeldi o yüzden tekrar hacettepeyi düşünüyorum inşallah randevu alabilirim erdem hocadan
Ebrulikn5 Maviyesil0 evet o yönden çok ilgililer Allah hepsinden razı olsun ben ilk muayene de edip hocaya gidiyodum ods çok güzel ilgileniyo erdem hoca da o şekilde inşallah alırsınız randevu
kubrabayraktarr Bh05 lala hanıma gidiyorum ben şuanda bende doktorumdan memnunum zaten 8 haftayım bakacağı şeyler belli zaten sen kime gidiyorsun
Balgiller Cloudtg ay ben muhteşem bir doktor buldum çok memnun kaldım tavsiye ederim lokman hekim Akay da doç Dr Elif Terzi
Kubra11122 Cloudtg etlikte 3 hoca var 3 u içinde kötü yorum görmedim bende haftaya gidip orayla anlaşmayı düşünüyorum
Cloudtg Balgiller canm eşim asker her daim yanımda değil o yüzden o trafiğe girmeyi gözüm almıyor daha önceki gebeliğimde akaya gitmiştim demet hanım vardı ama o anılar canlanıyor birde kendimi iyi hissetmiyorum o zaman o yüzden akayı baştan eledim..
Cloudtg Kubra11122 bende öyle canım 3 ünü araştırdım Hatice hanım ve mine hanım arasında kaldım haftaya bende gideyim diyorum 10 günlük kontrol sürecinde 2 sinide değerlendirmek istiyorum aslında 2 doçent bir uzman var benim tercihim 2 sinden biri olacak bakalım hangisine kanım ısınırsa gittiğinde banada yazabilir misin hangisi olacak tercihin 🌸🌸🌸