Cansel__ Esra-135 ben doğum paketi almıştım özgül özgan hocaya gidiyorum çok memnunum kendisinden önce başka bir doktora gidiyordum onunla olmayınca özgül hocaya geçtim
kubrabayraktarr Enfal_06 aslında çoğu özelde ticarethane mantığı var devlettede doktor sıkıntısı yaşıyorsun ben devlet hastanesindeyim nöbetçi doktor yok mesela olsa kendi hastanemde doğum yapmayı çok isterim yenidoğan yoğun bakım hiçbir şey yok evimde çoğu yere uzak seçeneğimde az açıkcası
Enfal_06 kubrabayraktarr devlet hastaneleri pişmanlık oldu benim için gittiğim hiç bir özelde ticarethane muamelesi görmedim çünkü zaten tüm özel hastaneler parayla çalışıyor her şey parayla ilk gebeliğim olduğu için düzgün güvenlir bi hastane de doğum yapmak istiyorum mesela özel eryaman hastanesinden devam edebilirdim doktor var orda doktor var ama kafama yatan bi tane doktor yok zaten giderseniz ne demek istediğimi anlarsınız ordaki kadın doktorlardan herkes şikayetçi bi tek gittiğim doktor hakkında en ufak bişey duymadım yanlış bişey yaptığınıda görmedim o yüzden aklıma yatan tek doktorla devam edicem a life hakkında olumlu konuşulduğunu duymadım hiç gitmedim de sadece Medical Park hastanesine gitmiştim Perintolji için oranın da doktorunu çalışanlarını beğendim hepsi gayet güler yüzlüydü doktorları çok ilgiliydi evime yakın olsaydı acil bişey olduğunda oraya giderdim
Tugcedora Elif578 Çankaya da doğum paketi almıştım ben doç dr 30.500dü sonra doktorum değişti normal 28 bin di bize geri verdiler kalan ücreti şuan ne kadardır bilmiyorum
Momyyzz sesilay ay ilk defa benle aynı doktora giden birine denk geldim burda ben de ayşe hocaya gidiyorum memnun musunuz
sesilay Momyyzz memnunum işinin ehli olduğunu her zaman hissettiriyor. Çok güleryüzlü yarın da muayenem var hatta. Ben 39+6 yım her gittiğimde nst kötü yazıyor en az üç saat hastanede oluyorum çok ilgili kendisi
Esra-135 Cansel__ Ben gitmiştim hiç memnun kalmamıştım sosyal medya doktoru gibi geldi bana çünkü pek ilgilenmedi . Bende arkadasimin sosyal medya hesabından görmüştüm arkadaşıma sorup öyle randevu almıştım fakat hiç memnun kalmadım ben .
Mrt9021 Mrt9021 Ben Gökhan hocaya gidiyorum, bilerek erkek tercih ettim vr aşırı memnunum. Hoca tam yarım saate yakın bebeğe bakıyor ultrasonda, bütün sorularını cevaplıyor, istediğinizde arıyorsunuz, bayılıyorum hocama🥰
Momyyzz sesilay ben başlarda biraz şüpheye düşmüştüm ama şuan bende çok memnunum bende 29+4 sizce kendisi normal doğumu destekliyor mu yoksa sezeryan yanlısı mı o konuda fikir edindiniz mi ve çatı muayenesi yapıyor mu
Canimbenim_06 kubrabayraktarr ben 2 gün önce a life ta doğum yaptım zaten basından beri de orda takipliyim gayette güzel ilgilenildi muayenelerde sürekli arandım sonuçlar için vs doğum sırasında sürekli takip ettiler bana güç verdiler motive ettiler gayette memnundum nöbet değişti gene aynı şekilde diğer hemşireler vs de çok ilgilendiler
Minnosanne- Canimbenim_06 bende a lifeta dogum yapcam ama diyorlarki 10 tane muayeneden 1 tanesini dogum için bırakmak gerekiyormus acaba öylemi gerçeklik payı varmı
Cansel__ Esra-135 Allah Allah oysaki çok güler yüzlü ilgili biri çok yoğun olduğu yada moralinin bozuk olduğu ana da gelmiş olabilirsiniz ne de olsa insanız hepimiz yani bilemedim gerçekten 4 aydır kontrollerimde gidiyorum daha hiç görmedim öyle bir hareketini
Momyyzz gees06 bizim bebişin kalbinde parlaklık görüldü ama başka hiçbir anormali yoktu bunu görünce bana 1 saat down sendromunu anlattı ve nipt testine yönlerdirdi ben çok üzüldüm ağladım günlerce detaylı ultrasona başka doktora gittiğimde bunun önemsenmeyecek kadar küçük bir şey olduğunu söyledi. O zaman Ayşe hocaya güvenim kırılmıştı ama şuan memnunum. Tek endişem acaba sezeryan yanlısı bi doktor mu onu bilmiyorum