neanladinyurdagull Gkdnz ovulasyon ve gebelik adları bile farklı ki bence sonuç beklemeyin şüphe varsa erken gebelik testi yapın daha iyi
plajterligi Gkdnz ay aynı postu 2 gün önce bende açtım ve herkes bu şekilde öğrendiğini yazmış. Ben adet günümden bir gün önce yapıp pik gördüm dün adet günümdü sabah erken gebelik testi yaptım negatif ama hala adet olmadım
myangelson Gkdnz 8 gün önceden göstermez genelde adete 1-2 gün kala goruyorlar. Erken gebelik bile göstermeyebilir hamileliği suan. tekrar yumurtlama görecek olabilirsiniz test yapmaya devam edin siz
Hilalikooo Gkdnz aşkım umutlandırmak istemem ama ben de bu şekilde öğrendim reglime on gün kala ovülasyon testinin ikisinin de çift çizgi bu şekilde olduğunu görünce şüphelendim acaba mı dedim erken gebelik testi yaptım pozitif gördüm
myangelson plajterligi pik gorduyseniz tekrar yumurtlama görmüş olabilirsiniz ve adetinizi 14 gün ileri atmıştır eğer yumurtlamaysa
plajterligi myangelson sanmam belirtim yok regl ağrım var, daha önce ovülasyon takibi yapmadım evde gebelik testi olmayınca denemek istedim çünkü 18 aylık oğlum var ha diyince gidip kan veremiyorum ya da eczaneye gidemiyorum 🥹
Gkdnz Göğüslerimde aşırı ağrı var başka bir belirti yok gebelik olması adına. Dediğiniz gibi tekrar yumurtluyor olabilirim. :) teşekkür ederim yorumlarınız için. 🙏
Feride_01 Hilalikooo canım benimki başından beli çift çizgi 13. Günüm hala çift ama hamile değilim bence bel ve kasık ağrısı var sadece
meryemsultan54 Hilalikooo ben de 6 gündür pik görüyorum adetime 6 gün var siz ne zaman gebelik test yapmıştınız
myangelson plajterligi anladım tarihi not alın yine de eğer yumurtlamaysa 14 gün geç olursinuz çünkü en azından aklınızda bulunur hayırlısı olsun 😊
plajterligi myangelson doğru söylüyorsunuz işaretledim tarihe☺️ bir kaç gün daha olmazsam doktoruma kontrole gidicem, spirali geçen ay çıkartmıştı ama tam günümde olmuştum bu ay belki ondan da düzensizlik olabilir
Feride_01 Adetten bi gün sonra başladım hergün böyle çıktı daha bugünü yapmadım hergün saat 6 da yapıyorum bugün de yapıcam çalıştığım için
Feride_01 Hilalikooo 13 gün var folik asit kullanıyorum öncesinde klomen kullandım regl bittikten sonra şuanda duplason